Neler Yeni

Öneri Bu Laptoplardan hangisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Müsevitoğlu
Bütçe
10000
Merhaba arkadaşlar Office programları kullanmak ve nadir de düşük sistem gereksinimleri olan oyun oynayabilmek için bunlardan hangisini almalıyım? Veya önerebileceğiniz başka bir laptop olur mu?
Ben olsam üstüne şu kadar daha çıkıp bu kat kat daha iyi olur diyebileceğiniz varsa onlara da bakmak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Lenovo V14
Lenovo IdeaPad 3 AMD Ryzen 7 5700U
Acer Swift 3

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Müsevitoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bi destek atabilir misiniz? En geç pazar akşamına kadar siparişi geçmek istiyorum.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
bence ıdeapad daya iyi olur gibi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,818
İsim
MehmedVII

TeccnoQ

80+
Malesef bu bütçeyle bulamazsın, attıkların iyi gibi. Ama dediğim gibi TN panel. Çok kötü ekranları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Müsevitoğlu
Peki sizin öneriniz ne olur bana link atabilir misiniz 2-3 bin TL daha çıkabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Melih
Discord
melih#4444
Merhaba arkadaşlar Office programları kullanmak ve nadir de düşük sistem gereksinimleri olan oyun oynayabilmek için bunlardan hangisini almalıyım? Veya önerebileceğiniz başka bir laptop olur mu?
Ben olsam üstüne şu kadar daha çıkıp bu kat kat daha iyi olur diyebileceğiniz varsa onlara da bakmak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Lenovo V14
Lenovo IdeaPad 3 AMD Ryzen 7 5700U
Acer Swift 3
https://www.trendyol.com/lenovo/v15...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true ofiste kullanacaksan bu işini kat kat görür nedenini sorarsan 1 tb ssdsi var baya rahat çalışırsın istersen üstüne 4 ramde eklersen düşük sistemli oyunlarda biraz daha iyi fps alırsın

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
IdeaPad modelini almayın. Lenovo v14 modelinin ekran kartı diğerlerinden çok daha iyi. Ekran konusuna gelirsek sizi rahatsız etmez. Bende aynı model bir sistem kullandım çünkü. Sizi her konuda memnun eder ama 1 senenin sonunda mutlaka içindeki fanı temizleyin yoksa ısınır bayağı. Termal macunu garantisi bittiği zaman değiştirin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.trendyol.com/lenovo/v15...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true ofiste kullanacaksan bu işini kat kat görür nedenini sorarsan 1 tb ssdsi var baya rahat çalışırsın istersen üstüne 4 ramde eklersen düşük sistemli oyunlarda biraz daha iyi fps alırsın
Bu pek oyun oynatmaz v14 daha iyi oynatır Mx350 sağlam kart.

Top Bottom