Neler Yeni

Bu laptopu aldım sorunsuz gelir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Arda Özdamar
kullanım amacı oyunsa bence iptal et :) kendim de i5 i ni kullanıyorum bana yetiyor pek oyun oynamadığım için
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanım amacı oyun okul gülük karışık acer için bundan daha kalitesiz falan dendi victus güzel falan birde 27k ya gelince aldım bende anlık kararla pişman eder mi

PNSHER

80+ Bronze
çok kez sordum ama iyi dendi iptal etmelimiyim sizce pişman olur muyum
Yanlarda hava ızgaraları olmadığı için soğutması çok da iyi olan bir model değil. Amaç oyunsa aynı fiyata 140watt + mux switch desteği olan Acer var onu öneririm. 95 watt demiştim şimdi tekrar baktım 90Watt'mış Victus'un ekran kartı.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,674
İsim
Lokman Doğan
kullanım amacı oyun okul gülük karışık acer için bundan daha kalitesiz falan dendi victus güzel falan birde 27k ya gelince aldım bende anlık kararla pişman eder mi
pişman etmez . Acerin o kasası kaliteli diye biliyorum . black fridayda 24.5a düşmüştü victus keşke o zaman alabilseydiniz her neyse şu acerin kullanıcısını olursa soralım bence daha iyidir hem mux switch ve ekran kartı 130 140 w mi ne

PNSHER

80+ Bronze

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,674
İsim
Lokman Doğan
95 watt demiştim şimdi tekrar baktım 90Watt'mış Victus'un ekran kartı.
hocam bu bilgiye nerden ulaştınız benim bildiğim 110w . ben oyunlarda 105w görüyorum ama farklı modeli

soul

80+ Silver
çok kez sordum ama iyi dendi iptal etmelimiyim sizce pişman olur muyum
direkt iptal et bunu al.

keşke sorsaydın hocam almadan önce ama geç değil iptal et olmadı iade eder yine bu modeli alırsın.

pişman etmez . Acerin o kasası kaliteli diye biliyorum . black fridayda 24.5a düşmüştü victus keşke o zaman alabilseydiniz her neyse şu acerin kullanıcısını olursa soralım bence daha iyidir hem mux switch ve ekran kartı 130 140 w mi ne
aynı 2022 kasa kullanıyorum ve çok memnunum.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,674
İsim
Lokman Doğan
aynı 2022 kasa kullanıyorum ve çok memnunum.
oyunlar işlemci sıcaklığı max kaçı görüyor hocam bide furmark testinden kaç alıyorsunuz 1080p de bu bilgileri bizle paylaşırsanız çok sevinirim

soul

80+ Silver
oyunlar işlemci sıcaklığı max kaçı görüyor hocam bide furmark testinden kaç alıyorsunuz 1080p de bu bilgileri bizle paylaşırsanız çok sevinirim
Furmark yapmadım ama yaparım
Oyunlarda CPU Max 82 gpu 76 gördüm şu ana kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,638
Üyeler
167,691
Son üye
v2koray
Top Bottom