Gptye sordum böyle cevapladı. Doğru gibi duruyor205 55R16 91H Goodyear kis lastiği bunla kac km hıza çıkabilirim
sana tavsıyem 55 yanak alma 60 yanak al daha konforlu olur..205 55R16 91H Goodyear kis lastiği bunla kac km hıza çıkabilirim
55 yanak lastık görünüş acısından guzel ama konfor kaybı cok oluyor oyuzden banada 60 yanak önerdıler öyle yaptım farkı var gercekten..Suanki arabanin üstündeki böyle yazlik alacağım ama ona öneri alabilirim zaten 188 de limitor var
Dis görünüşü umrumda olsa janti komple degistirirdim şimdi bunları arabayi alirken adam sıfır taktirdi beraber taktirdik hatta hayrını gör diye bunlar kalacak yazlik alicam ama onu da Goodyear alirim guzel marka yazlığı da 60 yanak aliriz o zaman55 yanak lastık görünüş acısından guzel ama konfor kaybı cok oluyor oyuzden banada 60 yanak önerdıler öyle yaptım farkı var gercekten..
yazin piyasa icin 30/35 yanak lastik alip arabayi da dip bastin mi 10/10 araba olur. Konfor kalmaz surekli jant cizilir bu arada.Suanki arabanin üstündeki böyle yazlik alacağım ama ona öneri alabilirim zaten 188 de limitor var
Corollanin neyini basayım be kanka bana göre araba fabrikadan çıktığı gibi guzeldir hic bir şeyini ellemem yaptığım en büyük şey arka 3 cam 4 numara on 2 cam 2 numara film yaptırmak bide ruzgarlik işte başka yokyazin piyasa icin 30/35 yanak lastik alip arabayi da dip bastin mi 10/10 araba olur. Konfor kalmaz surekli jant cizilir bu arada.
yaptikalrin en iyisi fazlasina gerek yok, ben isin fantazisini anlattim yapmaman en sagliklisi.Corollanin neyini basayım be kanka bana göre araba fabrikadan çıktığı gibi guzeldir hic bir şeyini ellemem yaptığım en büyük şey arka 3 cam 4 numara on 2 cam 2 numara film yaptırmak bide ruzgarlik işte başka yok