Evet öyle, Microsoft asla böyle e-mailler göndermez. Ayrıca dizaynı ve göndericisi de yanlış.1 ay önce filan mail gelmiş bir kaç tane bana dolandırıcı gibi geldi aranızda anlayan varsa bir bakabilir mi
Dolandırıcıya benziyor güven vermedi.
Bariz phising
sormam iyi olmuş teşekkürlerEvet öyle, Microsoft asla böyle e-mailler göndermez. Ayrıca dizaynı ve göndericisi de yanlış.
Dolandırıcı abilerimizden birisi, hala bu tarz maillere inananlar var. Sakın inanıp bir yerlere giriş yapmayın Microsoft böyle mailler atmaz.1 ay önce filan mail gelmiş bir kaç tane bana dolandırıcı gibi geldi aranızda anlayan varsa bir bakabilir mi
İkisinin de dolandırıcı olduğu bariz belli.1 ay önce filan mail gelmiş bir kaç tane bana dolandırıcı gibi geldi aranızda anlayan varsa bir bakabilir mi
hiç anlamam kankam ondan sordumİkisinin de dolandırıcı olduğu bariz belli.
valla tongaya düşüyordum haberde görünce de bunlar malmı düşüyor diyorum fsdpkfasdkflşsd ilk defa mail gelince garip oldumDolandırıcı abilerimizden birisi, hala bu tarz maillere inananlar var. Sakın inanıp bir yerlere giriş yapmayın Microsoft böyle mailler atmaz.
Aman hocam kanmayın sakın. Microsoft buraya giriş yap vs. diye mail atmaz.hiç anlamam kankam ondan sordum
valla tongaya düşüyordum haberde görünce de bunlar malmı düşüyor diyorum fsdpkfasdkflşsd ilk defa mail gelince garip oldum
2.de fake link var sakın tıklama!1 ay önce filan mail gelmiş bir kaç tane bana dolandırıcı gibi geldi aranızda anlayan varsa bir bakabilir mi