- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla iyi para girsek miGünlük 50 kişiye şu mesajı gönderse 10 tanesi düşse güzel para
Valla iyi para girsek miGünlük 50 kişiye şu mesajı gönderse 10 tanesi düşse güzel para
Hocam inanmayın bu tür şeylere ben neler gördüm dolandırcıların bazında çok mantıklı ve güzel işler yapıyorlar.Story sinde niye kadın falan konuşuyor sonra bende o kadına yazdım sorun olmaz falan dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende inanmak istemiyorum sonrasında storysine bir tane kadını koymuş kadında diyor gerçek falan bende kadına yazdım sorun falan olmaz diyede gene pek inanmadın
hocam şirket politikaları gereği kargo ücretini karşılayamıyoruz.yani düşün kargo ücretinin 250 katı ürünü bedava veriyorlar ama 250'de 1'i tutan parayı senden istiyorlar
Güzel fikirmiş lsksksjss250 lira veririm kankam alıp bana satabilirsin
Çekilişi atan kişinin yaptığı açıklama :hocam şirket politikaları gereği kargo ücretini karşılayamıyoruz.
Hocam storysine koyduğu kadın yalan der mi sizce? İnanmadım diyorsunuz ama durum bariz yani inanılacak bir şey yok.Story sinde niye kadın falan konuşuyor sonra bende o kadına yazdım sorun olmaz falan dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende inanmak istemiyorum sonrasında storysine bir tane kadını koymuş kadında diyor gerçek falan bende kadına yazdım sorun falan olmaz diyede gene pek inanmadın
İnanmadım zaten adam dolandırıcı olduğu zaten belli diğer gün gene çekiliş yapıyor 14 pro max diye opkfspeokfesokHocam inanmayın bu tür şeylere ben neler gördüm dolandırcıların bazında çok mantıklı ve güzel işler yapıyorlar.