Storgae yerinde boot order var
Orda USB belleği görüyor musun
PC ye 2 tane mi USB takılı sadece win10 yüklü olan kalsın diğerini çıkar foto atAlıntıyı görüntüle
Böyle ekran var flash varmı
1 tane takılı diğerli mouse ve klavyePC ye 2 tane mi USB takılı sadece win10 yüklü olan kalsın diğerini çıkar foto at
Hocam dediğiniz gibi yaptım windows logosu 1sn geldi sonra böyle ekran geldiUSB Hard Drive'ı ilk sıraya başa alacaksınız sonra kaydedip bilgisayarı açacaksınız
Pc yine kapandı tkr açıyomHocam dediğiniz gibi yaptım windows logosu 1sn geldi sonra böyle ekran geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şimdide pc kapandı açtım tkr aynı erkan var
Yine aynı ekranHocam dediğiniz gibi yaptım windows logosu 1sn geldi sonra böyle ekran geldi
Pc yine kapandı tkr açıyom
Yani usb'ye yazdırdıysanız iso'yu kurulum ekranı gelmesi lazım, bu arada usb'ye uefi yani gpt olarak yazdırdınız demi?Hocam dediğiniz gibi yaptım windows logosu 1sn geldi sonra böyle ekran geldi
Alıntıyı görüntüle
@Abdullah Hacıgül abi bak artık bi yaHocam dediğiniz gibi yaptım windows logosu 1sn geldi sonra böyle ekran geldi
Alıntıyı görüntüle
Pc yine kapandı tkr açıyom
Yine aynı ekran
Hocam ben usb yi içindeki herşeyi başka bi pc ye attım sonra microsfotun sitesine girdim bitane uygulama vardı microsoftun media crash tool olması lazımdı yükeldi kurdu fln ama o sırada ben orda değilidim işim vardıYani usb'ye yazdırdıysanız iso'yu kurulum ekranı gelmesi lazım, bu arada usb'ye uefi yani gpt olarak yazdırdınız demi?
Hocam vaktiniz varsa rufus ile usb'ye yazdırın UEFI gpt olarak öyle deneyin. Daha sağlıklı olacaktır. İSO dosyasını mediacretiontool ile oluşturmayı unutmayınız. Çünkü boot orderdan yapmanız gerekn şey USB hard drive'ı ilk sıraya almak. Dediklerimi yapın, Eğer yine olmazsa USB Hard drive değil USB Floppy'yi ilk sıraya alınız. Yine olmaz ise ATAPI CD Drive'ı ilk sıraya alınız. Sorununuz hallolacaktır.@Abdullah Hacıgül abi bak artık bi ya
Hocam ben usb yi içindeki herşeyi başka bi pc ye attım sonra microsfotun sitesine girdim bitane uygulama vardı microsoftun media crash tool olması lazımdı yükeldi kurdu fln ama o sırada ben orda değilidim işim vardı
İso dosyası indirmeme gerek varmı yoksa rufustan ufei yapıp sonra mı mediacreationatool dan mı yapıcamHocam vaktiniz varsa rufus ile usb'ye yazdırın UEFI gpt olarak öyle deneyin. Daha sağlıklı olacaktır. İSO dosyasını mediacretiontool ile oluşturmayı unutmayınız. Çünkü boot orderdan yapmanız gerekn şey USB hard drive'ı ilk sıraya almak. Dediklerimi yapın, Eğer yine olmazsa USB Hard drive değil USB Floppy'yi ilk sıraya alınız. Yine olmaz ise ATAPI CD Drive'ı ilk sıraya alınız. Sorununuz hallolacaktır.