Ev sıcaklığını ne yapalım biz? İşlemci ve ekran kartını stres testine sokar mısın?Çok önemli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç sıcaklıklara bakmadım ama ev genelde 23-26 derecelerde.
PSU kesin değiş ama kasa bütçeni zorlarsa gerek yok yinede bütçe varsa kasada değişÇok önemli mi?
Hiç sıcaklıklara bakmadım ama ev genelde 23-26 derecelerde.
Onları Temmuzda 1 saat sokmuştum ve herhangi bir şey olmamıştı. Bu arada Aida64 yerine Abdullah Abi'nin dediğin Prime95 testine soktum.Ev sıcaklığını ne yapalım biz? İşlemci ve ekran kartını stres testine sokar mısın?
Ekran Kartı için Furmark
İşlemci için Aida64 kullanabilirsin
Hikayede attığı videoya bakarak bir tane Frisby kasa modeline benzettik büyük ihtimalle de oKasa daha belli değil ?
Sıcaklıklar kaçtı?Onları Temmuzda 1 saat sokmuştum ve herhangi bir şey olmamıştı. Bu arada Aida64 yerine Abdullah Abi'nin dediğin Prime95 testine soktum.
Belli oldu kardeşim frisby kasa incehesap sitesinde çıkacakKasa daha belli değil ?
Onları Temmuzda 1 saat sokmuştum ve herhangi bir şey olmamıştı. Bu arada Aida64 yerine Abdullah Abi'nin dediğin Prime95 testine soktum.
Hikayede attığı videoya bakarak bir tane Frisby kasa modeline benzettik büyük ihtimalle de o
Sıcaklıklar kaçtı?
Ekran kartı 76 her şey fulde, işlemciyi bilmiyorum.Hikayede attığı videoya bakarak bir tane Frisby kasa modeline benzettik büyük ihtimalle de o
Sıcaklıklar kaçtı?
Hikayede attığı videoya bakarak bir tane Frisby kasa modeline benzettik büyük ihtimalle de o
Sıcaklıklar kaçtı?