Neler Yeni

Yardım BU MİKROFONUN ISIGI.

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağtay
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl ÖZTÜRK
ARKADASLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LUTFEN ONA GÖRE SİPARİS EDECEGİM KULAKLIGIN MİKROFNUNDAKİ ISIK İSTEGE BAGLI KAPATLIYOR MU BU MODELLERDE BİLGİSİ OLAN VAR MI

kapatılmaz

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Tugay gedik
kapanmıyor. Fujin kullanıyorum ayrıca o ışığı görmen kulaklık kulağında iken pek mümkün değil :D ve rahatsız edici bir ışıkta değil

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağtay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kapanmıyor. Fujin kullanıyorum ayrıca o ışığı görmen kulaklık kulağında iken pek mümkün değil :D ve rahatsız edici bir ışıkta değil
hocam genelde lol oynuyorum arkadasla konustugum için ts den kulaklıgı masaya koyacam kulaklıgın mikrofonunu kullanacagım haporlorden ses gelecek rahatsız eder ısıkları kapanmıyorsa

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Tugay gedik
hocam genelde lol oynuyorum arkadasla konustugum için ts den kulaklıgı masaya koyacam kulaklıgın mikrofonunu kullanacagım haporlorden ses gelecek rahatsız eder ısıkları kapanmıyorsa
Gözü rahatsız edecek kadar Çok parlak ve cırtlak bir rengi yok haberin olsun ama yinede sen bilirsin . Mikrofon kalitesi çok iyi bu arada

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Yunus Kocabay
Fujin var bende. Mikrofonu kapatınca sönüyor ışık

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Ercüment Ceran
Ben Kizaru modeli kullanıyorum başlarda o ışığa çok takılmıştım kapanmadığı için sadece mikrofonu kapattığın zaman ışığı sönüyor. Sonradan çok da önemsemedim ses kalitesi iyi hatta hoparlör olarak kullanıyorum ve mikrofon kalitesi de gayet yeterli.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Berat K.
hocam bu kalitede farklı kulaklık önerir misiniz peki
Hocam bu fiyat bandında en kaliteli ürünleri gamepower sunuyor. Arkadaşların dediği gibi mikrofon ışığı çok göz almıyor, hatta mönitöre bakarken görmüyorsunuz bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,765
Üyeler
169,771
Son üye
YusufG0
Top Bottom