Bu minecraft moud neden hata veriyor

hhebele

80+
Reaksiyon skoru
4
arkadaşlar minecraft da extermination denen bir mod yükledim curseforge den ama error loading mods
hatası alıyorum çözümüvarmı bana bir dosya indirmemi söylemiyor oyun orjinal

başka mod varsa çakışıyor olabilir.

chatgpt ablam :
Minecraft'ta "Extermination" adlı modun yüklenmesinde karşılaştığınız "error loading mods" hatası birkaç farklı sebepten kaynaklanabilir. Aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:

1. Mod ve Minecraft Sürüm Uyumu

• Modun yüklediğiniz sürümü Minecraft sürümünüzle uyumlu olmalıdır. CurseForge üzerinden modun hangi sürümde olduğunu kontrol edin ve aynı sürümde bir Minecraft kullanıp kullanmadığınızı doğrulayın.
  • Modu indirdiğiniz sayfada, modun hangi Minecraft sürümleriyle uyumlu olduğu belirtilir.

2. Forge veya Fabric Yükleme

• Extermination modunun çalışabilmesi için doğru mod yükleyiciye (Forge veya Fabric) sahip olmanız gerekebilir. Modun CurseForge sayfasında hangi mod yükleyicisini desteklediği belirtilmiştir.
  • Eğer Forge kullanıyorsanız, Forge sayfasından doğru sürümü indirip kurduğunuzdan emin olun.
  • Eğer Fabric kullanıyorsanız, Fabric sayfasından doğru sürümü indirin.

3. Modların Uyumsuzluğu

• Yüklediğiniz diğer modlar, Extermination moduyla uyumsuz olabilir. Birkaç modun aynı anda çalışması bazen hatalara yol açabilir. Modları tek tek devre dışı bırakıp Extermination modunu yalnızca tek başına çalıştırarak sorunun mod uyumsuzluğundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını test edebilirsiniz.

4. Mod Dosyasının Doğru Yerlere Yüklenmesi

• Mod dosyasını doğru yere yüklediğinizden emin olun. Modlar, %appdata%/.minecraft/mods klasörüne yerleştirilmelidir.
  • Eğer mod dosyasını yanlış bir klasöre yüklediyseniz, Minecraft oyunu bu dosyayı yükleyemez.

5. Minecraft Log Dosyasını Kontrol Etme

• Hata ile ilgili daha fazla bilgi almak için, %appdata%/.minecraft/logs klasöründeki log dosyasını inceleyebilirsiniz. Hata mesajları, sorunun kaynağını belirlemenize yardımcı olabilir.

6. Modun Güncel Sürümü

• Modun en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Modun geliştiricileri yeni sürümler yayımlayabilir ve eski sürümler hatalarla birlikte gelebilir.

7. Java Sürümü

• Minecraft'ın doğru Java sürümüyle çalıştığından emin olun. Modlar bazen Java sürümüne duyarlı olabilir. Minecraft için genellikle Java 8 veya Java 17 kullanılması önerilir. Eğer Java sürümünüz eskiyse, güncellemeyi deneyin.

8. Minecraft'ın Yeniden Kurulması

• Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, Minecraft'ı tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu işlem, herhangi bir bozuk dosyayı temizler ve sıfırdan bir kurulum yapmanıza olanak tanır.

Bu adımları takip ederek, sorununuzu çözebilmeniz gerekiyor. Eğer sorun devam ederse, hata mesajlarının tam metnini paylaşarak daha fazla yardım alabilirsiniz!

arkadaşlar minecraft da extermination denen bir mod yükledim curseforge den ama error loading mods
hatası alıyorum çözümüvarmı bana bir dosya indirmemi söylemiyor oyun orjinal
ekstra mod varsa o hata çıkartıyor olabilir sürüm uyuşmuyor olabilir mod forge ile mi fabric ile mi çalışıyor bu da önemli bunlari kontrol ettiniz mi

extermination
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

curseforge den

hocam birde çözünürlüğü hangi dosyadan sıfırlayabilirm çöktü de

hocam geç kaldım çok teşekür ederim sorun çözüldü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,623
Üyeler
185,776