Neler Yeni

Bu modemden ethernet kablosu çıkıyormu?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani çoğu modemde çıkıyor diye biliyorum. Modem 802.11ac destekliyor mu bi kontrol et. Fazla wifi kullanımında hızın feci şekilde yere çakılmaması için. Benim modem 802.11b/g/n destekliyor malum eski teknoloji biri video izleyince internet pert oluyor
Nereden bakıcam rica etsem siz bakarmısınız?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Nereden bakıcam rica etsem siz bakarmısınız?
internette modelini arat illa ki çıkacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef desteklemiyor en fazla 802.11n destekliyor. Eğer gerçekten aşırı yüklenmiyorum tek yaşıyorum fazla yük binmez falan diyorsan al ama bende Airties Air5650 var gerçekten bazen beyni yanıyor tabi benimki 5 yıllık o farklı mesele.

Maalesef desteklemiyor en fazla 802.11n destekliyor. Eğer gerçekten aşırı yüklenmiyorum tek yaşıyorum fazla yük binmez falan diyorsan al ama bende Airties Air5650 var gerçekten bazen beyni yanıyor tabi benimki 5 yıllık o farklı mesele.
aslında kabul edilebilir ama 11ac yeni ve çok stabil iyi fiyata bulursanız kesinlikle tavsiye ederim

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    75.9 KB · Hit: 55
Son düzenleme:

miroğlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King

aslında kabul edilebilir ama 11ac yeni ve çok stabil iyi fiyata bulursanız kesinlikle tavsiye ederim
Peki
43 mbps kullanırsınız fakat diğer konunuza tavsiye ettiğim zyxel 3312 nin yeni versiyonu var buna göre daha güçlü onuda düşünebilirsiniz içinden gerekli tüm kabloları çıkıyor. [emoji106]

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arkadaşın önerdiği nasıl

miroğlu

80+
Peki

Bu arkadaşın önerdiği nasıl
Bu efsane serinin yeni versiyonu kullanımda sıkıntı yaşamazsınız

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top Bottom