Neler Yeni

Bu monitör alınır mı??

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz
Bütçe
4450
Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT Curved FreeSync + G-Sync Full HD LED Monitör https://amzn.eu/d/5iPBNfe
Arkadaşlar bütçeyi 4500tl ye kadar çıkartabilirim önerilerinizi bekliyorum.

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
hocam benim kendi kendime uyguladığım bi kuralım var asla casper almam pisayasada mudaili illa vardı o kartın birde ekranı kimin ürettiğine bakarsan daha iyi kendisi üretmiyordur muhtemelen (birde monitörde aradığın özeelikleri ve 2. el alıp alamayacağını yazar mısın)

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Casper laptop kullanan biri olarak casper alınmaz
Neden. Bir sorunumu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam benim kendi kendime uyguladığım bi kuralım var asla casper almam pisayasada mudaili illa vardı o kartın birde ekranı kimin ürettiğine bakarsan daha iyi kendisi üretmiyordur muhtemelen (birde monitörde aradığın özeelikleri ve 2. el alıp alamayacağını yazar mısın)
Hocam aradığım özellik yok valorant csgo oynuyorum ikinci el almayı düşünmüyorum

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Neden. Bir sorunumu var.

Hocam aradığım özellik yok valorant csgo oynuyorum ikinci el almayı düşünmüyorum
yok hocam direkt bi sorun var diyememde o markaya hiç güvenmiyorum çok fazla sorunlu ürününe denk geldim malzeme kalitesi diğer üreticilere göre kötü o yüzden ben tercih etmiyorum

Neden. Bir sorunumu var.

hocam samsung kendisi bir panel üretici olduğu için onun monitörlerine bakabilirsin sanırsam odsy diyemi ne modeli vardı 165 hz fiyatı da iyiydi bi bk derim 2. el alıyor olsaydın da o fiyata 144 hz benq önerirdim

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz
yok hocam direkt bi sorun var diyememde o markaya hiç güvenmiyorum çok fazla sorunlu ürününe denk geldim malzeme kalitesi diğer üreticilere göre kötü o yüzden ben tercih etmiyorum

hocam samsung kendisi bir panel üretici olduğu için onun monitörlerine bakabilirsin sanırsam odsy diyemi ne modeli vardı 165 hz fiyatı da iyiydi bi bk derim 2. el alıyor olsaydın da o fiyata 144 hz benq önerirdim
O fiyatlara 165 Hz bulursam almayı düşünüyorum
Ghosting, monitörde hareket eden nesnelerin izlerinin gölge gibi kalması olarak tanımlanabilir.
O zaman ghosting olmasın

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
hocam exkalibur almayın bence ghosting veya ölü piksel yapabilir

Top Bottom