Neler Yeni

Bu monitör hakkındaki görüşleriniz ?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
TN oyun için sıkıntı çıkarmaz ama filmde felan çok eksisi var,Ya da videoda.TN panel kullandım,Biliyorum yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atsana linkini,CURVED daha iyi olur.
eskiden vardı en azından şimdi sadece outlet ürünler var listelemelerde

gp tarzı markalara pek güvenemiyorum rampage monitörlerde 144hz flicker sorunu vardı mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ulaş uluhanlı
eskiden vardı en azından şimdi sadece outlet ürünler var listelemelerde

gp tarzı markalara pek güvenemiyorum rampage monitörlerde 144hz flicker sorunu vardı mesela
şahsen monitöre 2k 3k vermek ahmaklık hocam gp markası bilinmedik marka değil paran varsa al 2 3e monitör ne diyelim :D

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
şahsen monitöre 2k 3k vermek ahmaklık hocam gp markası bilinmedik marka değil paran varsa al 2 3e monitör ne diyelim :D

aga 2 3k şık monitör atmadım zaten beğenmiyorum o markayı ürünlerinin problemli çıkma ihtimali daha yüksek o yüzden gerçekten bilindik markaları tercih ederim yurt dışında böyle bir monitör yok ya da incelemesi yok çünkü bilinmiyor ama ben vx2458 incelemesi bulabiliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ulaş uluhanlı
aga 2 3k şık monitör atmadım zaten beğenmiyorum o markayı ürünlerinin problemli çıkma ihtimali daha yüksek o yüzden gerçekten bilindik markaları tercih ederim yurt dışında böyle bir monitör yok ya da incelemesi yok çünkü bilinmiyor ama ben vx2458 incelemesi bulabiliyorum
Peki.

Top Bottom