panel monitörün kendinden daha pahalı. firmayla konuşup mağduriyetini belirtin yardımcı olmaya çalışacaklardır ama dediğim gibi panel monitörden pahalı.Alıntıyı görüntülemonitörüme telefonumu fırlattim sinirden MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP [Enerji Sınıfı F]
Model bu olursa kaç paraya tamir olur
yenisini alın bence ve nasıl oldu o ne yaptınız?Alıntıyı görüntülemonitörüme telefonumu fırlattim sinirden MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP [Enerji Sınıfı F]
telefon fırlatmış sinirlenip.yenisini alın bence ve nasıl oldu o ne yaptınız?
astarı bezini geçer dostum.Alıntıyı görüntülemonitörüme telefonumu fırlattim sinirden MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP [Enerji Sınıfı F]
okudum ama nasıl sinirlenmiş acaba bizde yaşamayalım.telefon fırlatmış sinirlenip.
LoL gibi görünüyorokudum ama nasıl sinirlenmiş acaba bizde yaşamayalım.
okudum ama nasıl sinirlenmiş acaba bizde yaşamayalım.
Ailemle bir konu hakkında tartıstık kapıyı kapattım sinirle ardından telefonumu da masaya koyacaktim o sinirle fazla olmus gibiLoL gibi görünüyor![]()
geçmiş olsunAilemle bir konu hakkında tartıstık kapıyı kapattım sinirle ardından telefonumu da masaya koyacaktim o sinirle fazla olmus gibi