Neler Yeni

Öneri Bu monitörü almalı mıyım?

Artarof

80+ Bronze
Arkadaşlar selam,
Başlıkta belirtmiş olduğum şekilde konu. Farklı marka model monitör tavsiyesi istemiyorum ve ilgilenmiyorum. Hiç bir inceleme videosu bulamadım, ama monitörden detaylı anlayan arkadaşlar varsa bana nedeni ile alınabilir yada alınamaz olduğunu söylerse çok sevinirim. Animatörlük, günlük kullanım (ofis programları, video izleme, film izleme vs) için ve her türlü oyun çeşidini oynayan biriyim.
Monitör;

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Farklı tavsiye istemediğinizden ötürü bu fiyata şu olur bu olur diye girmeyeceğim. Benim aklımı karıştıran tek konu monitörün 32" olması. Fps oyunlarını yoğun oynayan biriyseniz bu büyüklükte bir ekran sizi rahatsız edebilir. Tabii film, editörlük konusunda da büyük ekran daha avantajlıdır. Öyle çok kasmadan simülasyon vb. Takılıyorsanız zaten monitör gayet güzel.

Artarof

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı tavsiye istemediğinizden ötürü bu fiyata şu olur bu olur diye girmeyeceğim. Benim aklımı karıştıran tek konu monitörün 32" olması. Fps oyunlarını yoğun oynayan biriyseniz bu büyüklükte bir ekran sizi rahatsız edebilir. Tabii film, editörlük konusunda da büyük ekran daha avantajlıdır. Öyle çok kasmadan simülasyon vb. Takılıyorsanız zaten monitör gayet güzel.
Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ediyorum. Aslında son zamanlarda yoğun FPS oynayan birisiyim, ama çok da kararsız kaldım çünkü bayağı hikayeli oyunlar da aldım. 27inch ekranda 3 senedir çok rahat her türlü FPS oyunlarını oynayabiliyorum, bu yüzden 32 çok sarsmaz diye düşündüm. Bundan farklı tercih istememin sebebi;
bir tanıdığımdan, bu monitörü 3 haftalık olmasına rağmen (Bildiğim kadarıyla bir kusuru yok) 10k dan alacağım. Her türlü fikirlerinize açığım.

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ediyorum. Aslında son zamanlarda yoğun FPS oynayan birisiyim, ama çok da kararsız kaldım çünkü bayağı hikayeli oyunlar da aldım. 27inch ekranda 3 senedir çok rahat her türlü FPS oyunlarını oynayabiliyorum, bu yüzden 32 çok sarsmaz diye düşündüm. Bundan farklı tercih istememin sebebi;
bir tanıdığımdan, bu monitörü 3 haftalık olmasına rağmen (Bildiğim kadarıyla bir kusuru yok) 10k dan alacağım. Her türlü fikirlerinize açığım.
10k gibi bir fiyata bu monitörü alacaksanız bence ekstra araştırmaya girmeye de gerek yok 4k monitör fiyatları 14-15k seyrinde şu sıralar malum.

Berat068

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berat
Sorunu yoksa o fiyattan direk alın

Artarof

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• IMG-20230607-WA0009.jpeg
    IMG-20230607-WA0009.jpeg
    1.4 MB · Hit: 33

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru