Artarof
80+ Bronze
Arkadaşlar selam,
Başlıkta belirtmiş olduğum şekilde konu. Farklı marka model monitör tavsiyesi istemiyorum ve ilgilenmiyorum. Hiç bir inceleme videosu bulamadım, ama monitörden detaylı anlayan arkadaşlar varsa bana nedeni ile alınabilir yada alınamaz olduğunu söylerse çok sevinirim. Animatörlük, günlük kullanım (ofis programları, video izleme, film izleme vs) için ve her türlü oyun çeşidini oynayan biriyim.
Monitör;
Başlıkta belirtmiş olduğum şekilde konu. Farklı marka model monitör tavsiyesi istemiyorum ve ilgilenmiyorum. Hiç bir inceleme videosu bulamadım, ama monitörden detaylı anlayan arkadaşlar varsa bana nedeni ile alınabilir yada alınamaz olduğunu söylerse çok sevinirim. Animatörlük, günlük kullanım (ofis programları, video izleme, film izleme vs) için ve her türlü oyun çeşidini oynayan biriyim.
Monitör;
Asus ROG Strix XG32AQ 32" 1 ms 2K IPS 175 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG32AQ 32" 1 ms 2K IPS 175 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG32AQ 32" 1 ms 2K IPS 175 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 26.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com