Asus ROG Strix XG27ACS Monitör
Asus ROG Strix XG27ACS Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bende ps5 ve pc için almayı düşünüyorumBen kullanıyorum güzel monitör.
PS5 bende yok, bilemiyorum ama PC için yeterli.Bende ps5 ve pc için almayı düşünüyorum
Ne olduğunu anlamadım ama buradaki incelemede VRR 1080p ve 1440p'de iyi çalışıyor ama çözünürlüğü 4K'da düşürülmüş çözünürlükte VRR düzgün çalışmıyor denmiş.Bende ps5 ve pc için almayı düşünüyorum
Hocam 2k da full performans alabilirmiyim ps5 için attığınız fotodan pek anlayamadım daPS5 bende yok, bilemiyorum ama PC için yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne olduğunu anlamadım ama buradaki incelemede VRR 1080p ve 1440p'de iyi çalışıyor ama çözünürlüğü 4K'da düşürülmüş çözünürlükte VRR düzgün çalışmıyor denmiş.
Birde sanırım PS5 için HDMI 2.1 kablosu kullanman lazım. Kutunun içinden Display port kablosu çıkıyor ama HDMI kablosu çıkmıyor.
ASUS ROG Strix XG27ACS Review
The ASUS ROG Strix XG27ACS is a budget-friendly 27-inch, 1440p gaming monitor. It sits alongside a sibling variant, the XG27ACS-W, with the only difference betwe...www.rtings.com
Alıntıyı görüntüle
2K'da sorun çıkartmıyor yazıyor HDMI 2.1 kablosuyla kullandığında.Hocam 2k da full performans alabilirmiyim ps5 için attığınız fotodan pek anlayamadım da
renklerinin güzel olduğunu duyuyordum hep bunun içinBende ps5 ve pc için almayı düşünüyorum
Renkler güzel görünüyor 8bit+FRC ile 10 bit renk sağlıyor.renklerinin güzel olduğunu duyuyordum hep bunun için
frc ne oluyorRenkler güzel görünüyor 8bit+FRC ile 10 bit renk sağlıyor.
Renklerin sayısını, kalitesini arttıran bir özellik.frc ne oluyor
bende istiyorum nasil yapcamRenkler sayısını, kalitesini arttıran bir özellik.
Monitöründe bu özellik varsa yaparsın sadece.bende istiyorum nasil yapcam