Neler Yeni

Bu mouse alınır mı ? 6400 dpı

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
Ne için alıcaksın gayet uygun ama fps için alıcaksan yaklaşma hiç.

alperennN

80+ Silver
Kulaklığını aldım ledler gitti ama hala kullanıyorum 1 ay falan oldu mouse unu bilemeyeceğim a101 de satılıyor zaten örgüsünü incele bende razer var ama örgüsü ip ince olduğu için a101 mali 4 yıllık piranha dan erken gitti örgüsü plastik gözüküyor berbat bir görüntüsu var örgüsü sağlamsa al direk düşünme Hepsiburada da ucuzsa merhaba50 ile 50 TL indirim var amazona gerek yok (ordaki işleri bilmiyorum)

JQK3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne için alıcaksın gayet uygun ama fps için alıcaksan yaklaşma hiç.
oyun için alacağım kullandığım mouse çok kötü hocam pirana marka a101 den idareten aldım. hikayeli oyunlar oynuyorum. knight online dısında online oyun oynamıyorum. sizce iş yapar mı bu mouse ?

alperennN

80+ Silver
Kulaklığını aldım ledler gitti ama hala kullanıyorum 1 ay falan oldu mouse unu bilemeyeceğim a101 de satılıyor zaten örgüsünü incele bende razer var ama örgüsü ip ince olduğu için a101 mali 4 yıllık piranha dan erken gitti örgüsü plastik gözüküyor berbat bir görüntüsu var örgüsü sağlamsa al direk düşünme Hepsiburada da ucuzsa merhaba50 ile 50 TL indirim var amazona gerek yok (ordaki işleri bilmiyorum)
Noktalama işareti kullanmadığım için çorba yapmışım
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun için alacağım kullandığım mouse çok kötü hocam pirana marka a101 den idareten aldım. hikayeli oyunlar oynuyorum. knight online dısında online oyun oynamıyorum. sizce iş yapar mı bu mouse ?
Yapaaar fazlasıyla isini görür

JQK3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam orauada bi bakayım hocam

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
İş görür alabilirsiniz ama a101'den aldığınızdan bir farkı olmaz.

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
Alma diyen yok bu arada alabilirsin oynadığın oyunlar için gayet uygun ama 100TL'ye bişey bekleme.

Top Bottom