Bilmiyorum.O ne? Bi de şurda soldaki şey ney?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ S T E M İ Y O R U M dediğim gibi. İğrenç bir görünüşü var.
Bilmiyorum.O ne? Bi de şurda soldaki şey ney?Alıntıyı görüntüle
İ S T E M İ Y O R U M dediğim gibi. İğrenç bir görünüşü var.
Ağırlık. Mouseatakıyoruz ve ağırlığı artıyor.bu yanındaki top gibi olan şey ne arkadaşlar?
Alınır mı yani aga ?MOBA'cılar için yapılmış sonuçta 50 tane tuş var Özelliklerina bakacaksak sensörü Pixart 3325 veya 3327 olabilir.
Ağırlık. Mouseatakıyoruz ve ağırlığı artıyor.
Her mouseda gördüğüm PFTE ayaklar yerine TEFLON ayaklar var nasıl acaba...
50 tane tuş lazım olacaksa alınır bence üstelik 220 TL. Keşke switchlerini de öğrenebilsem.Alınır mı yani aga ?
Yani aslında çok lazım değil. Ama çok güzel duruyor. Böyle kaba geniş . (everest sgm 7x gibi) öyle mouseleri seviyorum ağır olucak. Var mı önerin?50 tane tuş lazım olacaksa alınır bence üstelik 220 TL. Keşke switchlerini de öğrenebilsem.
Ayarlanabilir ağırlığı var yani bunu tercih edebilirsin.Yani aslında çok lazım değil. Ama çok güzel duruyor. Böyle kaba geniş . (everest sgm 7x gibi) öyle mouseleri seviyorum ağır olucak. Var mı önerin?
Evet de oyun oynarken tuşlara basar mıyım hep? ondan korkuyorum. Rahatsız eder çünkü el koyma yerinde tuşlar var.Ayarlanabilir ağırlığı var yani bunu tercih edebilirsin.
Basacak kadar sert basmazsın heralde. Zaten klavye gibi tuşları var mübarek yanlışlıkla basılmaz.Evet de oyun oynarken tuşlara basar mıyım hep? ondan korkuyorum. Rahatsız eder çünkü el koyma yerinde tuşlar var.
haashsagasdasgaBasacak kadar sert basmazsın heralde. Zaten klavye gibi tuşları var mübarek yanlışlıkla basılmaz.
Ben olsam alırdım biri hızlıca q yapsın 2 kere biri sesli sohbet biri takıma chat biri genele chat biri hızlıca silah alma falanCS oynuyorsan alma bunu