Neler Yeni

Bu müzik tarzında yada benzer müzik önerir misiniz

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Şarkının adı Sleep Drifter nasıl denir bilmiyorum da böyle telli melli bir alet çalıyor ama beatle tekno bir hava katmış adamlar güzel harmanlamış bu marka model bişi bilen varsa atabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarkının adı Sleep Drifter nasıl denir bilmiyorum da böyle telli melli bir alet çalıyor ama beatle tekno bir hava katmış adamlar güzel harmanlamış bu marka model bişi bilen varsa atabilir mi
bu arada spotify daki yayınlanan daha temiz sesi youtube dakini beğenmedim

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada spotify daki yayınlanan daha temiz sesi youtube dakini beğenmedim
Buradan aynı tarzda müzik yapan 3 sanatçıyı yazarak benzer müzik yapan gurupları bulabilirsin. Ben 100 den fazla şarkı buldum buradan.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Bu grup progresif rock grubu. Hatırladığım kadarıyla albümden önce Türkiye'ye gelip aşık veysel kasetlerinden almışlar, etkilenip bu tarzda bir şarkı yapmışlar. Şarkının bizim müziğimizin havasını vermesi de koma dediğimiz çoğunlukla Türk müziğinde karşılaştığımız mikro notaların kullanılması. Muhtemelen senin bu yüzden hoşuna gitti

Top Bottom