TALHA MURAT
80+ Silver
Arkadaşlar 2 sene önce bursa metrogros marketten huawei p20 lite aldım 1900 tl ye , alır almaz kutusunda kamera lensi düşüktü servise gitti sonrasında 1 sene sonra imei numarası çalındı 2 side eywallah dedim ki mağazadaki çalışanın bile çalınmış sordum ondan sonra huawei aradım ve garantisi çinde dedi bir firma bu cihazları yurtdışından tedarik ediyor dedi onada eyw sonra garantiye verdim kamera lensi düştü diye
sonra kamera lensi kaybolduğu için garanti dışı kaldı ekranın sol üst köşesinde sarı bölge vardı onada aynı şeyi dediler ve tamir aprası 950 tl istediler . sonra tüketici hakem heyetine gittim başvuru yaptım bugün sabah farkettim ki telefonun üst kısmı açılmış nasıl olur vallaha anlam veremiyorum keşke almasaydım oradan 500 tl ucuz vericem diye eziyet çektim ve parama yazık oldu buna ne yapılır şimdi bu telefonuda almazlar.
sonra kamera lensi kaybolduğu için garanti dışı kaldı ekranın sol üst köşesinde sarı bölge vardı onada aynı şeyi dediler ve tamir aprası 950 tl istediler . sonra tüketici hakem heyetine gittim başvuru yaptım bugün sabah farkettim ki telefonun üst kısmı açılmış nasıl olur vallaha anlam veremiyorum keşke almasaydım oradan 500 tl ucuz vericem diye eziyet çektim ve parama yazık oldu buna ne yapılır şimdi bu telefonuda almazlar.