Neler Yeni

Yardım BU NASIL BİR REZİLLİK ?

TALHA MURAT

80+ Silver
Arkadaşlar 2 sene önce bursa metrogros marketten huawei p20 lite aldım 1900 tl ye , alır almaz kutusunda kamera lensi düşüktü servise gitti sonrasında 1 sene sonra imei numarası çalındı 2 side eywallah dedim ki mağazadaki çalışanın bile çalınmış sordum ondan sonra huawei aradım ve garantisi çinde dedi bir firma bu cihazları yurtdışından tedarik ediyor dedi onada eyw sonra garantiye verdim kamera lensi düştü diye
sonra kamera lensi kaybolduğu için garanti dışı kaldı ekranın sol üst köşesinde sarı bölge vardı onada aynı şeyi dediler ve tamir aprası 950 tl istediler . sonra tüketici hakem heyetine gittim başvuru yaptım bugün sabah farkettim ki telefonun üst kısmı açılmış nasıl olur vallaha anlam veremiyorum keşke almasaydım oradan 500 tl ucuz vericem diye eziyet çektim ve parama yazık oldu buna ne yapılır şimdi bu telefonuda almazlar.
WhatsApp Image 2021-03-26 at 13.07.42 (2).jpeg
WhatsApp Image 2021-03-26 at 13.07.42 (1).jpeg
WhatsApp Image 2021-03-26 at 13.07.42.jpeg

Sami Järvi

80+ Silver
geçmiş olsun hocam :/ bence telefoncuda tamir ettirip elden çıkarın madem almıyorlar

Taha_1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
YAK YAK YAK

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Arkadaşlar 2 sene önce bursa metrogros marketten huawei p20 lite aldım 1900 TL ye , alır almaz kutusunda kamera lensi düşüktü servise gitti sonrasında 1 sene sonra imei numarası çalındı 2 side eywallah dedim ki mağazadaki çalışanın bile çalınmış sordum ondan sonra huawei aradım ve garantisi çinde dedi bir firma bu cihazları yurtdışından tedarik ediyor dedi onada eyw sonra garantiye verdim kamera lensi düştü diye
sonra kamera lensi kaybolduğu için garanti dışı kaldı ekranın sol üst köşesinde sarı bölge vardı onada aynı şeyi dediler ve tamir aprası 950 TL istediler . sonra tüketici hakem heyetine gittim başvuru yaptım bugün sabah farkettim ki telefonun üst kısmı açılmış nasıl olur vallaha anlam veremiyorum keşke almasaydım oradan 500 TL ucuz vericem diye eziyet çektim ve parama yazık oldu buna ne yapılır şimdi bu telefonuda almazlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tüketici hakem heyetine başvur, 1- 2 ay sonra dönüyorlar ama problem devam ediyorsa para iadesi bile alabilirsin.

E devlet üzerinden yapılıyor.

TALHA MURAT

80+ Silver
Tüketici hakem heyetine başvur, 1- 2 ay sonra dönüyorlar ama problem devam ediyorsa para iadesi bile alabilirsin.

E devlet üzerinden yapılıyor.
Zaten başvurdum fakat üst tarafına ne dicekler ?

Çağrı Yılmaz

80+ Silver

TALHA MURAT

80+ Silver
Aynen,eğer olumlu bir şey olursa ve senin haklı olduğun kabul edilirse iyi paralar koparabilirsin.
Sanmıyorum iade olur max.
Zaten başvurdum fakat üst tarafına ne dicekler ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen,eğer olumlu bir şey olursa ve senin haklı olduğun kabul edilirse iyi paralar koparabilirsin.

bence kendin birşetirmeye çalış
Bu arada baya zorladım 5 dk üstüne kuvvet uyguladım yok olmuyor çok aşırı sinir oldum çok saçma üst tarafı nasıl açılır anlam veremedim basınç uygulamadığım köşesi kalmadı .

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Sanmıyorum iade olur max.

Bu arada baya zorladım 5 dk üstüne kuvvet uyguladım yok olmuyor çok aşırı sinir oldum çok saçma üst tarafı nasıl açılır anlam veremedim basınç uygulamadığım köşesi kalmadı .
İçine bir şey girmiştir ve oturmasını engel oluyordur.İçini açıp temizlemek lazım ama heyete çıkınca senin içini açtıklarını öğrenirlerse kötü olur.

Top Bottom