Neler Yeni

Yardım BU NASIL BİR REZİLLİK ?

Ariseks

80+ Gold
Zaten başvurdum fakat üst tarafına ne dicekler ?
Çook alakasız olcak ama anlatıyım
Ben su geçirmez diye satılan bir ayakkabı almıştım ama su geçiriyordu bu arada ayakkabının üst tarafına doğru açılmalar oluyordu ona rağmen benim sorunum su olduğu için kabul edildi

TALHA MURAT

80+ Silver
İçine bir şey girmiştir ve oturmasını engel oluyordur.İçini açıp temizlemek lazım ama heyete çıkınca senin içini açtıklarını öğrenirlerse kötü olur.
Sanmıyorum ittirdiğimde oturur gibi ooluyor gene ortadan yükseliyor yanlarda sorun yok .

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
bendede aynı sıkıntı oldu keske bu telefonu almasaymısım pisman oldum üst kısım cıktı direkt
Sanmıyorum iade olur max.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada baya zorladım 5 dk üstüne kuvvet uyguladım yok olmuyor çok aşırı sinir oldum çok saçma üst tarafı nasıl açılır anlam veremedim basınç uygulamadığım köşesi kalmadı .

TALHA MURAT

80+ Silver
tam ortasına küçük sert bir şey girmiş yada zamanla açılıp içindeki yapışkan taş gibi olmuş.Çözümü ekranı çıkarıp temizleyip geri takmak.Ama yeni telefonlarda ıstmadan olmuyor.
Şöyle söyleyim ittirdim düzügn oluyor ama o yapışkanı bitmiş artık yapmışmıyor eski haline bastırdığımda dönüyor çekince gene yükseliyor ama ben bir şey yapamam mayısın ortalarında karar alınıcakmış. ocakta yaptım başvuru.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar 2 sene önce bursa metrogros marketten huawei p20 lite aldım 1900 TL ye , alır almaz kutusunda kamera lensi düşüktü servise gitti sonrasında 1 sene sonra imei numarası çalındı 2 side eywallah dedim ki mağazadaki çalışanın bile çalınmış sordum ondan sonra huawei aradım ve garantisi çinde dedi bir firma bu cihazları yurtdışından tedarik ediyor dedi onada eyw sonra garantiye verdim kamera lensi düştü diye
sonra kamera lensi kaybolduğu için garanti dışı kaldı ekranın sol üst köşesinde sarı bölge vardı onada aynı şeyi dediler ve tamir aprası 950 TL istediler . sonra tüketici hakem heyetine gittim başvuru yaptım bugün sabah farkettim ki telefonun üst kısmı açılmış nasıl olur vallaha anlam veremiyorum keşke almasaydım oradan 500 TL ucuz vericem diye eziyet çektim ve parama yazık oldu buna ne yapılır şimdi bu telefonuda almazlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Orjinal olmadığı nerden belli ön kameraya bak nasıl anlamadınız?

TALHA MURAT

80+ Silver

TALHA MURAT

80+ Silver
tam ortasına küçük sert bir şey girmiş yada zamanla açılıp içindeki yapışkan taş gibi olmuş.Çözümü ekranı çıkarıp temizleyip geri takmak.Ama yeni telefonlarda ıstmadan olmuyor.
Firma savunmuş hakkını ne çıkacak mayısta görecez çok aşırı merak ediyorum.

TALHA MURAT

80+ Silver
Düzenleme bilirkişi çağırıyor sizce ne olur?

Ekler

• C18AE21B-D5FA-4DAD-841E-C3DA7832378D.jpeg
    C18AE21B-D5FA-4DAD-841E-C3DA7832378D.jpeg
    575.1 KB · Hit: 34

Concorde

80+
Arkadaşlar 2 sene önce bursa metrogros marketten huawei p20 lite aldım 1900 TL ye , alır almaz kutusunda kamera lensi düşüktü servise gitti sonrasında 1 sene sonra imei numarası çalındı 2 side eywallah dedim ki mağazadaki çalışanın bile çalınmış sordum ondan sonra huawei aradım ve garantisi çinde dedi bir firma bu cihazları yurtdışından tedarik ediyor dedi onada eyw sonra garantiye verdim kamera lensi düştü diye
sonra kamera lensi kaybolduğu için garanti dışı kaldı ekranın sol üst köşesinde sarı bölge vardı onada aynı şeyi dediler ve tamir aprası 950 TL istediler . sonra tüketici hakem heyetine gittim başvuru yaptım bugün sabah farkettim ki telefonun üst kısmı açılmış nasıl olur vallaha anlam veremiyorum keşke almasaydım oradan 500 TL ucuz vericem diye eziyet çektim ve parama yazık oldu buna ne yapılır şimdi bu telefonuda almazlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Parçacılara satabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,650
Üyeler
162,042
Son üye
Halil toklu
Top Bottom