Neler Yeni

Bu Oyuncu Kulaklığı Alınır mı?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,088
İsim
Emir
gamepower fujin proya bütçe çıkarsa onu alabilrisniz,bu kulaklık hakkında bilgm yok

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHJXCJTW böyle bir şey var al gitsn derim en kötü iade edersin.Amazondan aldığın için böyle diyorum 1aya kadar vaktin var,iade konusunda da sorun çıkarmıyorlar
Hocam bilmediğim bir şeyi sırf iade edebiliyor olduğum için niye alayım? Boş zamanı olan biri değilim bununla uğraşamam yani. Düzgün bir şey alıp keyifime bakayım diyorum.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,088
İsim
Emir
kötü bir kulak lık değil zaten pişman olursanız diye söylüyorum

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arif
bilmiyorum.Oturduğun yere ve yoğunluğa bağlı.Ben istanbuldayım en geç kargolarım 1hafta içerisinde geliyor.
Teşekkür ederim. Peki sizce iki kulaklık arasında hangisini tercih etmeliyim. Çünkü görünüş olarak diğer model daha güzel göründü gözüme.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,088
İsim
Emir
Teşekkür ederim. Peki sizce iki kulaklık arasında hangisini tercih etmeliyim. Çünkü görünüş olarak diğer model daha güzel göründü gözüme.
attığnız kulaklık kablolu hali,performans açısından çok fark olacağını sanmam çünkü ikiside aynı marka.1K ya bence o kulaklık bedava wireless bluetooth ve kablolu kullanma şansın var

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arif
attığnız kulaklık kablolu hali,performans açısından çok fark olacağını sanmam çünkü ikiside aynı marka.1K ya bence o kulaklık bedava wireless bluetooth ve kablolu kullanma şansın var
Teşekkürler bakacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,977
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom