Neler Yeni

Yardım Bu Oyunlara Toplam 50 Dolar verilir mi?

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Merhaba arkadaşlar EA indirimlerinden bazı oyunları sepete ekledim. Aşağıya indirimli fiyatlarını ve yüzde kaç indirimle bu fiyata indiklerini yazdım. Jedi'nin ilk oyunu bende var, Dead Space hiç oynamadım Enis'in videosunda görmüştüm o yüzden ekledim sepete. Hayatımda şimdiye kadar hiç BF oyunları oynamadım hikayesi olanlar bunlar sanırım o yüzden bunları ekledim. Sizce bunlara bu kadar para vermeli miyim? toplam sepet tutarı 50 dolar oluyor.
A Way Out 6 dolar. (%80 indirim)
Dead Space 15 dolar (%75 indirim)
BF 5 2.5 Dolar (%95 indirim)
BF 3 4 Dolar (%90 indirim)
BF 1 2 dolar (%95 indirim)
Titanfall 3 dolar (%90 indirim)
Star Wars Jedi Survivor 17.5 dolar (%75 indirim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
mamixblack
battlefield dışındaki oyunları crackle multi oynarsın bfleri

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
battlefield dışındaki oyunları crackle
Hocam öyle kullanmıyorum hali hazırda 200den fazla oyunum var Steam hesabımda zaten. İndirim gördükçe oynarım diye düşündüklerimi alıyorum.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem
Ben olsam BF dışı olanları almazdım tabii sizin tercihiniz oynayacaksanız alınır.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam BF dışı olanları almazdım tabii sizin tercihiniz oynayacaksanız alınır.
Siz niye öyle düşünüyorsunuz peki hocam indirimler bir daha böyle gelir mi ki çok indirim var diye düşündüm. Bir de BF oyunlarının hikayesi zayıf değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Giray
Merhaba arkadaşlar EA indirimlerinden bazı oyunları sepete ekledim. Aşağıya indirimli fiyatlarını ve yüzde kaç indirimle bu fiyata indiklerini yazdım. Jedi'nin ilk oyunu bende var, Dead Space hiç oynamadım Enis'in videosunda görmüştüm o yüzden ekledim sepete. Hayatımda şimdiye kadar hiç BF oyunları oynamadım hikayesi olanlar bunlar sanırım o yüzden bunları ekledim. Sizce bunlara bu kadar para vermeli miyim? toplam sepet tutarı 50 dolar oluyor.
A Way Out 6 dolar. (%80 indirim)
Dead Space 15 dolar (%75 indirim)
BF 5 2.5 Dolar (%95 indirim)
BF 3 4 Dolar (%90 indirim)
BF 1 2 dolar (%95 indirim)
Titanfall 3 dolar (%90 indirim)
Star Wars Jedi Survivor 17.5 dolar (%75 indirim)
hocam bf1 ve diğerlerini alın bence

Top Bottom