Yardım Bu Oyunlara Toplam 50 Dolar verilir mi?

hidalgo1

80+
Reaksiyon skoru
36
Merhaba arkadaşlar EA indirimlerinden bazı oyunları sepete ekledim. Aşağıya indirimli fiyatlarını ve yüzde kaç indirimle bu fiyata indiklerini yazdım. Jedi'nin ilk oyunu bende var, Dead Space hiç oynamadım Enis'in videosunda görmüştüm o yüzden ekledim sepete. Hayatımda şimdiye kadar hiç BF oyunları oynamadım hikayesi olanlar bunlar sanırım o yüzden bunları ekledim. Sizce bunlara bu kadar para vermeli miyim? toplam sepet tutarı 50 dolar oluyor.
A Way Out 6 dolar. (%80 indirim)
Dead Space 15 dolar (%75 indirim)
BF 5 2.5 Dolar (%95 indirim)
BF 3 4 Dolar (%90 indirim)
BF 1 2 dolar (%95 indirim)
Titanfall 3 dolar (%90 indirim)
Star Wars Jedi Survivor 17.5 dolar (%75 indirim)

Ben olsam BF dışı olanları almazdım tabii sizin tercihiniz oynayacaksanız alınır.

Ben olsam BF dışı olanları almazdım tabii sizin tercihiniz oynayacaksanız alınır.
Siz niye öyle düşünüyorsunuz peki hocam indirimler bir daha böyle gelir mi ki çok indirim var diye düşündüm. Bir de BF oyunlarının hikayesi zayıf değil mi?

Merhaba arkadaşlar EA indirimlerinden bazı oyunları sepete ekledim. Aşağıya indirimli fiyatlarını ve yüzde kaç indirimle bu fiyata indiklerini yazdım. Jedi'nin ilk oyunu bende var, Dead Space hiç oynamadım Enis'in videosunda görmüştüm o yüzden ekledim sepete. Hayatımda şimdiye kadar hiç BF oyunları oynamadım hikayesi olanlar bunlar sanırım o yüzden bunları ekledim. Sizce bunlara bu kadar para vermeli miyim? toplam sepet tutarı 50 dolar oluyor.
hocam bf1 ve diğerlerini alın bence

Dead space remake olandır heralde, korku aksiyon oyunu seviyorsan en iyilerinden
Bf1 çok güzeldir
Titanfall çok güzeldir
Ben star wars'a o kadar vermezdim ama param var diyorsan alabilirsin
A way out çift kişilik oyun, sen alınca seninle birlikte oynayacak arkadaşının almasına gerek kalmıyor, sana kalmış.

Günün sonunda senin kararın
Bf1
Titanfall 2
Dead space (korku seviyorsan)

Bence bunları alsan kâfi, ama sana kalmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,254
Üyeler
183,084
Son üye
Xxow
Geri