Neler Yeni

Bu Özelleştirme Gereklimi Sizce ?

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
Merhaba herkese https://www.gamegaraj.com/urun/deluxe-7a-rtx3070ti/ bu sistemdeki anakartı 250 tl farkla asus tuf gaming B550m-e ye yükseltmiştim fakat galba anakart mAtx miş onun bir altındaki Atx biostar B550GTA yı seçsem sorun yaşarmıyım yoksa biostar da iyi mi? ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Selman Karaa yardımcı olabilirmisin bugün almayı düşünüyorumda

Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz acil bir konu bugün almayı düşünüyorum.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
misfit
Merhaba herkese https://www.gamegaraj.com/urun/deluxe-7a-rtx3070ti/ bu sistemdeki anakartı 250 TL farkla asus tuf gaming B550m-e ye yükseltmiştim fakat galba anakart mAtx miş onun bir altındaki Atx biostar B550GTA yı seçsem sorun yaşarmıyım yoksa biostar da iyi mi? ?

Biostar anakartlar çok tavsiye edilmiyor. Sorun yaşayan birkaç kişi görmüştüm, kullanan varsa daha detaylı bilgilendirebilir.

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
Merhaba herkese https://www.gamegaraj.com/urun/deluxe-7a-rtx3070ti/ bu sistemdeki anakartı 250 TL farkla asus tuf gaming B550m-e ye yükseltmiştim fakat galba anakart mAtx miş onun bir altındaki Atx biostar B550GTA yı seçsem sorun yaşarmıyım yoksa biostar da iyi mi? ?

biostar o kadar kötü bir marka değil çok iyide değil orta ama genede siz bütçeniz yeterse asus alın.

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biostar anakartlar çok tavsiye edilmiyor. Sorun yaşayan birkaç kişi görmüştüm, kullanan varsa daha detaylı bilgilendirebilir.
Bende tam tersi çok sevilidğini gördüm özellikle yurtdışında ama dediğiniz gibi kullanan biri varsa daha da yardımcı olabilir

biostar o kadar kötü bir marka değil çok iyide değil orta ama genede siz bütçeniz yeterse asus alın.
Şuan açıkçası bütçeyi tam tamına doldurdum aştım bile o yüzden asusu alamayacağım gibi. Açıkçası anakartlada çok fazla işim yok hazır geleceği için zaten belki bakmayacağım hiç bile eğer aşırı fazla bir pişman olma durumu yaşamayacaksam biostarınkini almayı düşünüyorum hem atx hem özellikler vs yeterli geldi bana

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Bende tam tersi çok sevilidğini gördüm özellikle yurtdışında ama dediğiniz gibi kullanan biri varsa daha da yardımcı olabilir

Şuan açıkçası bütçeyi tam tamına doldurdum aştım bile o yüzden asusu alamayacağım gibi. Açıkçası anakartlada çok fazla işim yok hazır geleceği için zaten belki bakmayacağım hiç bile eğer aşırı fazla bir pişman olma durumu yaşamayacaksam biostarınkini almayı düşünüyorum hem atx hem özellikler vs yeterli geldi bana
Biostar marka olanı alman yeterli asus a çıkmak fark etmez.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx

Biostar Alınabilir . İyi Bir markadır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom