hihihiha
80+ Bronze
Çoklu Konu, Spam
alınır mı? sistem ssd desteklenirse
1050ti lı sistem bakabilirsiniz
10 bini bulur fakat en ucuza kapatmak istiyorum aileme cok yuklenmeyi asla istemiyorum babam vatandan almayi dusunuyor fakat oranin kazik fiyatlari beni vazgecirdi 1050ti li sistemde bulamadim bulursaniz link atarmisinizBütçeniz nedir?
Fakat rx560 oldukca guclu bir ekran karti her oyunu oynatir heralde10 bini bulur fakat en ucuza kapatmak istiyorum aileme cok yuklenmeyi asla istemiyorum babam vatandan almayi dusunuyor fakat oranin kazik fiyatlari beni vazgecirdi 1050ti li sistemde bulamadim bulursaniz link atarmisiniz
Arkadaşa katılıyorum güzel bir apu topla piyasa düşünce ekran kartını eklersinAlınmaz, diğer parçaların modelleri belirtilmemiş. 10K bütçe demişsin. Ama zorlamak istemiyorsun. O zaman Bu bütçede APU toplanabilir. Ama 10K ile alacağın arasında dağlar kadar fark olur.
evet oynatır da hangi oyunu hangi ayarlarda oynatır rx 460 kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu10 bini bulur fakat en ucuza kapatmak istiyorum aileme cok yuklenmeyi asla istemiyorum babam vatandan almayi dusunuyor fakat oranin kazik fiyatlari beni vazgecirdi 1050ti li sistemde bulamadim bulursaniz link atarmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fakat rx560 oldukca guclu bir ekran karti her oyunu oynatir heralde
Rx560 çok güçlü bir kart değil. 1080P Low için kafi denilebilecek bir performansı var.Fakat rx560 oldukca guclu bir ekran karti her oyunu oynatir heralde
Piyasa belli degil rx 560 işimi gorur 1080p de çalışır ekran kartıArkadaşa katılıyorum güzel bir apu topla piyasa düşünce ekran kartını eklersin
Orta ayarda gta 5 flnevet oynatır da hangi oyunu hangi ayarlarda oynatır rx 460 kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu
ben 5600x işlemci ile 1440p de veriyhigh ayarlarda 30fps almayı başarmıştım tahminimce siz de 1080p de orta ayarlarda 60fps alırsınız orta ayar derken gta 5 de ayarlar normal, high, veriy high ve ultra olarak değişmektedir orta ayar gta 5 de high dırPiyasa belli degil rx 560 işimi gorur 1080p de çalışır ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orta ayarda gta 5 fln
veriy high ve ultura