Neler Yeni

Bu pc alınır mı parçadan anlayanlar bi bakabilirse mutlu olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yavuz Selim Arslan
kasa ve psu çöp onları geşitirmek için 1900 tl bide işelmc için soğutucu rahat 19k

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern

AvsTRoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kemal alkan
tamamdır hocam eline sağlık çok güzel olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

son olarak buna sıvı soğutma almak istesem alabilir miyim biraz heves ediyorum da sıvı soğutmalı sisteme

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yavuz Selim Arslan
tamamdır hocam eline sağlık çok güzel olmuş

son olarak buna sıvı soğutma almak istesem alabilir miyim biraz heves ediyorum da sıvı soğutmalı sisteme
işlemcinn stok soğutucusu yeterli olur ama sen işimi garanti yapiyim diyorsan ayrı olarak bi hava soğutucu araştırabilirsin forumda ama bu işlemciye sıvı soğutma almanı tavsiye etmem sıvı soğutma böyle bir işlemci için fazla iyi boşuna para vermiş olursun kral

AvsTRoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kemal alkan
işlemcinn stok soğutucusu yeterli olur ama sen işimi garanti yapiyim diyorsan ayrı olarak bi hava soğutucu araştırabilirsin forumda ama bu işlemciye sıvı soğutma almanı tavsiye etmem sıvı soğutma böyle bir işlemci için fazla iyi boşuna para vermiş olursun kral
anladım hocam tamam

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Merhaba bu şekilde bir sistem almayı düşünüyorum alırsam nasıl olur unlost eco parçaları değiştirdim yükselttim ilerde ekran kartını felan yükseltmek istersem felan sorun çıkarır mı acaba yada dar boğaz yapar mı bi bakar mısınız ben çok fazla anlamıyorum çünkü parça bilgim çok fazla yok teşekkürler şimdiden

AMD Ryzen 5 5600 4.4GHz 6/12 Çekirdek İşlemciMSI B550M PRO-VDH WIFI AnakartPNY 32GB (2x16GB) 3200MHz RGB BellekGAINWARD GTX 1650 GHOST 4GB Ekran kartıMSI MAG CORELIQUID ARGB 240mm İşlemci SoğutucusuCOOLER MASTER MB511 650W 80+ 3x RGB + 1x Ledsiz Fanlı TEMPERED GLASS KasaKINGSTON A2000 500GB M.2 2200-2000MB/s SSDSEAGATE 1TB 7200rpm Dahili Sabitdisk
1650 ye 18k mı vereceksin
bana ver sevap işle derler adama hocam

AvsTRoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kemal alkan
böyle bir şey nasıl olur bütçeyi biraz artırıp

1650 ye 18k mı vereceksin
bana ver sevap işle derler adama hocam
hocam bu ekran kartında ne var tahtadan mı anlamadım sistemde parçalar yanlış olabilir ama ekran kartını görenin tepkisi direk böyle oluyor anlamadım gerçekten bu kadar kötümü yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yavuz Selim Arslan

hocam bu ekran kartında ne var tahtadan mı anlamadım sistemde parçalar yanlış olabilir ama ekran kartını görenin tepkisi direk böyle oluyor anlamadım gerçekten bu kadar kötümü yani
Ekran kartı öyle vok berbat değil ama günümzde eski bi kart sayılıyor ve şöyle ki 18k bütçe de böyle bir ekran kartı kullanmana şaşırıyorlar çünkü bu ekran kartıyla olan sistemler 8-9k falan

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
Ekran kartı öyle vok berbat değil ama günümzde eski bi kart sayılıyor ve şöyle ki 18k bütçe de böyle bir ekran kartı kullanmana şaşırıyorlar çünkü bu ekran kartıyla olan sistemler 8-9k falan
7k'ya bile çıkmıştı

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

o bütçeye evet,tahta o ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,082
Üyeler
166,690
Son üye
forzx
Top Bottom