Bu PC'yi hemen almalı mıyım ?

Reaksiyon skoru
1

Arkadaşlar Donanım Arşivi'nin toplamış olduğu bu sistemi almak istiyordum. Biliyorsunuz 5300 TL den 1 ayda 7341 TL(Yazdığım tarih itibariyle) çıktı. Bu fiyatın sizce düşme ihtimali var mıdır? Az bir şey olsa bile benim için çok önemli, çünkü halihazırda monitör alacaktım şimdi imkansız gibi duruyor.Eğer en azından 6800 gibi rakamlara düşme ihtimali varsa bile bir kaç gün bekleyebilirim.

Tabi bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka sistemler varsa yazarsanız çok sevinirim.(Ekran kartının MSI olmasına dikkat ediyorum.)

Şimdiden teşekkürler...

Çok artmış cidden ya.. çok benzer sistemi 2-3 hafta olmadı kuzenime 5800 e aldık..Şahsi fikrim biraz beklemen yönünde dolar illa ki biraz düşücek ama net tarih söylemem mümkün değil.
Korona olayının bi durması gerekiyor öncelikle.

Arkadaşlar Donanım Arşivi'nin toplamış olduğu bu sistemi almak istiyordum. Biliyorsunuz 5300 TL den 1 ayda 7341 TL(Yazdığım tarih itibariyle) çıktı. Bu fiyatın sizce düşme ihtimali var mıdır? Az bir şey olsa bile benim için çok önemli, çünkü halihazırda monitör alacaktım şimdi imkansız gibi duruyor.Eğer en azından 6800 gibi rakamlara düşme ihtimali varsa bile bir kaç gün bekleyebilirim.

Tabi bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka sistemler varsa yazarsanız çok sevinirim.(Ekran kartının MSI olmasına dikkat ediyorum.)

Şimdiden teşekkürler...
knk bu sistemin işlemcisini r5 3600 yap ekran krtının markası msı gibi merak etme anakartı msı b450 yap param yok diyorsan illa ramleri corsair vengeance 3000mhz olandan 3 tane alınca 7347 oluyor şimdiden hayırlı olsun dehşet bişi oldu

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Son bir sorum olucak B450M anakartlarında eski nesil işlemci ile BIOS güncellemesi gerekiyor mu ? Sistemi demonte almak istediğim için soruyorum.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Son bir sorum olucak B450M anakartlarında eski nesil işlemci ile BIOS güncellemesi gerekiyor mu ? Sistemi demonte almak istediğim için soruyorum.
Vatandaki sistem daha güzel ve uygun bence onu al kardeşim monitör içinde Bi payın kalsın

5300 TL den 1 ayda 7341 TL çıktı. Bu fiyatın sizce düşme ihtimali var mıdır?
Şimdiden teşekkürler...

@Abdullah Hacıgül yakın zamanda "Düşük bütçe DA F/P sistemi" yayınlayacak.
Ama geçenlerde bununla ilgili şöyle bir yorumu oldu;
Screenshot_5.png

Tahminimce;
Mayıs ayının 2. yarısında yayınlanır.
Fiyatı da "güncel piyasaya göre" uygun olacaktır.
Benim tavsiyem;
Geçen sürede paranı elinde tutman ve yapabiliyorsan 3-5 demeden üzerine eklemen.
Çünkü sistem ile ilgili herhangi bir bilgi yok. 50-100 TL için alamamak insanı üzer.

Gerçi senin bütçen fazlasıyla yetecektir yeni sisteme.
Ama çıkan sistemin bileşenlerinde değiştirmek istediklerin olursa diye,
Avantajları kaybetmeden rahatça "özelleştirme" yapabilmek için para eklemenin bir zararı yok.

Bundan çok uzak olmayan bir dönemde, bu senenin başında "DA MD-1" gibi monitör dahil çok güzel bir F/P sistemi çıkmıştı. (Dolar 6 TL zorluyordu)
Abdullah, yine "monitör dahil" sistem toplar demiyorum, ama çıkan sistemlerin fiyat ve avantajları çok iyi oluyor. İlk stokları kaçırmamak gerek.

@Abdullah Hacıgül yakın zamanda "Düşük bütçe DA F/P sistemi" yayınlayacak.
Ama geçenlerde bununla ilgili şöyle bir yorumu oldu;
Alıntıyı görüntüle

Tahminimce;
Mayıs ayının 2. yarısında yayınlanır.
Fiyatı da "güncel piyasaya göre" uygun olacaktır.
Benim tavsiyem;
Geçen sürede paranı elinde tutman ve yapabiliyorsan 3-5 demeden üzerine eklemen.
Çünkü sistem ile ilgili herhangi bir bilgi yok. 50-100 TL için alamamak insanı üzer.

Gerçi senin bütçen fazlasıyla yetecektir yeni sisteme.
Ama çıkan sistemin bileşenlerinde değiştirmek istediklerin olursa diye,
Avantajları kaybetmeden rahatça "özelleştirme" yapabilmek için para eklemenin bir zararı yok.

Bundan çok uzak olmayan bir dönemde, bu senenin başında "DA MD-1" gibi monitör dahil çok güzel bir F/P sistemi çıkmıştı. (Dolar 6 TL zorluyordu)
Abdullah, yine "monitör dahil" sistem toplar demiyorum, ama çıkan sistemlerin fiyat ve avantajları çok iyi oluyor. İlk stokları kaçırmamak gerek.

şuana kadarki en kral pc md1 di

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,734
Üyeler
189,142
Son üye
halil851
Geri