Neler Yeni

Yardım Bu PSU, kasama uyumlu olur mu?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bir önceki konumda PSU önerisi istemiştim eski sistemimdeki bozulduğu için. Şimd ibulduğum PSU ile ilgili bir soru soracağım.

Kasamın bileşenlerini bilmiyorum, kasam şu anda yanımda değil çünkü. Eski bir sistem zaten. Bu PSU için özel bir donanım parçası, özel bir ana kart modeli ister mi yoksa diğer çoğu modellerle uyumlu olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir önceki konumda PSU önerisi istemiştim eski sistemimdeki bozulduğu için. Şimd ibulduğum PSU ile ilgili bir soru soracağım.

Kasamın bileşenlerini bilmiyorum, kasam şu anda yanımda değil çünkü. Eski bir sistem zaten. Bu PSU için özel bir donanım parçası, özel bir ana kart modeli ister mi yoksa diğer çoğu modellerle uyumlu olur mu?
PSU konusunda bilgim olmadığı için yardımınız gerekiyor. PSU alırken dikkat etmem gereken bir özellik var mı? Ekran kartında, kasada, ana kartta vb. Yoksa aldığım zaman direkt kabloları bağlamam yeterli olur mu?

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kasayla uyumlu olması lazım sadece. kasa modeliniz nedir?

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu PSU için özel bir donanım parçası, özel bir anakart modeli ister mi yoksa diğer çoğu modellerle uyumlu olur mu?

Özel bir şey istemez, 20+4 pin, 6+2 ve 4+4 pin yapısı zaten uyum sağlar.

PSU alırken dikkat etmem gereken bir özellik var mı?

Yani teknik özellikler falan var da, CV450 için gerek yok takılmaya. Sistem eski ve çok güç tüketmiyorsa yeterli gelir güç olarak.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bilmiyorum maalesef, yine de bir bakayım.

Hiç bilmiyorum maalesef, yine de bir bakayım.
Kasamın modelini bulamadım maalesef. Kasayla uyumlu olması dışında başka bir gerekli özellik yok dediniz, değil mi?

Şu kadarını biliyorum, 2012-2013 yıllarında aldığım GIGABYTE marka bir kasa. Modeli 2012-2013 yılımı emin değilim ama o yıllarda almıştım. Eski tip gri kasalar gibi değil, günümüz kasalarına çok benziyor, siyah ve sade bir kasa. Cam paneli yok, kasanın önünde yatay ve ince bir mavi ışık var.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,412
Üyeler
164,839
Son üye
MelissaX_X
Top Bottom