MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,343
- İsim
- Belirtmek İstemiyorum
- İlgilendiği Kategoriler
- Belli bir tane yok
- https://www.instagram.com/bay.meynn/
- Discord
- MeynnZenith#2951
Bir önceki konumda PSU önerisi istemiştim eski sistemimdeki bozulduğu için. Şimd ibulduğum PSU ile ilgili bir soru soracağım.
Kasamın bileşenlerini bilmiyorum, kasam şu anda yanımda değil çünkü. Eski bir sistem zaten. Bu PSU için özel bir donanım parçası, özel bir ana kart modeli ister mi yoksa diğer çoğu modellerle uyumlu olur mu?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Kasamın bileşenlerini bilmiyorum, kasam şu anda yanımda değil çünkü. Eski bir sistem zaten. Bu PSU için özel bir donanım parçası, özel bir ana kart modeli ister mi yoksa diğer çoğu modellerle uyumlu olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU konusunda bilgim olmadığı için yardımınız gerekiyor. PSU alırken dikkat etmem gereken bir özellik var mı? Ekran kartında, kasada, ana kartta vb. Yoksa aldığım zaman direkt kabloları bağlamam yeterli olur mu?Bir önceki konumda PSU önerisi istemiştim eski sistemimdeki bozulduğu için. Şimd ibulduğum PSU ile ilgili bir soru soracağım.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Son düzenleme: