Neler Yeni

Bu RAM'ler kaça gider?

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak K.
arkadaşlar 2 adet sorum, 1 adet de öneri isteğim olacak, öncelikle bu 8x2 ramler bana ucu ucuna yetiyor, o yüzden bunları satıp 16x2 almak istiyorum, sistem daha yeni sayılır 1 yılı anca doldurmuştur ramler falan baya temiz yani. en uygun kaça satılır?
1000031036.jpg

ikinci olarak, bir kasaya 2 ssd takılır mı? 1 tane var bende ikinciyi almak istiyorum.

öneri olarakta ram için öneri isteyeceğim önerebileceğiniz ram var mı?

NethroN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batuhan Akbaba
Merhaba, aynı özelliklerdeki ramlerin sarı site üzerinde en ucuz 600 TL fiyat bandı var. Minimum fiyat olarak baz alabilirsiniz. İkinci sorunuza gelecek olursak. Bir kasaya soketler ve bağlantılar izin verdiğince istediğiniz kadar disk bağlayabilirsiniz. Sadece ilk bağladığınızda diski görmeyebilir. Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir ekranından diske harf atayıp bilgisayarımda görünmesini sağlayabilirsiniz.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Anıl Aykın
ikinci olarak, bir kasaya 2 ssd takılır mı? 1 tane var bende ikinciyi almak istiyorum.
Anakartında birden fazla sata portun varsa (yüksek ihtimalle var) ve güç kaynağında diğer ssd'ne takılı olan besleme gibi bir başka besleme daha varsa (yüksek ihtimalle var) takabilirsin evet.
öneri olarakta ram için öneri isteyeceğim önerebileceğiniz ram var mı?
Rgb olsun mu olmasın mı, olmasın dersen Corsair vengance modeli önerebilirim.
Ram'i sıfır fiyatından daha pahalıya satan var :D. Toplam bi 900-1000'e bırakabilirsin diye düşünüyorum

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartında birden fazla sata portun varsa (yüksek ihtimalle var) ve güç kaynağında diğer ssd'ne takılı olan besleme gibi bir başka besleme daha varsa (yüksek ihtimalle var) takabilirsin evet.

Rgb olsun mu olmasın mı, olmasın dersen Corsair vengance modeli önerebilirim.
Ram'i sıfır fiyatından daha pahalıya satan var :D. Toplam bi 900-1000'e bırakabilirsin diye düşünüyorum
kral peki anakartımın veya işlemcimin desteklediği rami mi almam lazım bi de hangisini destekliyorlar nasıl bakabilirim öğrenebilirim

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Anıl Aykın
kral peki anakartımın veya işlemcimin desteklediği rami mi almam lazım bi de hangisini destekliyorlar nasıl bakabilirim öğrenebilirim
Anakartın marka+modeline bak, üretici sitesinde zaten desteklediği değerleri vesaire yazıyor.

Top Bottom