İşlemcimde amd ekran kartımda amd bu zamana kadar 1 kere bile crash yemedim. RTX Teknolojisini kullanmak istiyorsa 3060 daha mantıklı olacaktır fakat işi yoksa 6600 XT her türlü daha mantıklı.değil bence aralarında çok fark yok oyun performansı 3060'dan bir tık daha iyi ama 3060'ta dlss ve rtx desteği var fsr 1.0 çok kötüydü 2.0 gayet güzel ama hala dlss daha iyi. amd kartların rtx performansı çok kötü olduğu için saymıyorum bile. nvidianın sayısız yazılım desteği var amdde bunların 10'da 1'i bile yok bide işin içine sürücüler girince 6600xt 3060'ın iyice gerisinde kalıyor. amdnin çok hassas sürücüleri var en ufak bir sıkıntıda çöküyorlar örn. ram azıcık yerinden çıkmış hemen driverlar çöküyor iki günde bir 30dk driver kuruyorsunuz
Evet ama yanlış bi algı, yeni kartlarında sorun görmedim ben AMD'nin.Hocam bunu alan kişide biliyordur demek istediğim adam demekki AMD kartlardan hoslanmiyor yada tercih etmiyor bı tık model düşük olsun kafam Rahat olsun hesabı
Hem testler DLSS kapalı yapılıyor yani açılınca AMD ye fark atıyordeğil bence aralarında çok fark yok oyun performansı 3060'dan bir tık daha iyi ama 3060'ta dlss ve rtx desteği var fsr 1.0 çok kötüydü 2.0 gayet güzel ama hala dlss daha iyi. amd kartların rtx performansı çok kötü olduğu için saymıyorum bile. nvidianın sayısız yazılım desteği var amdde bunların 10'da 1'i bile yok bide işin içine sürücüler girince 6600xt 3060'ın iyice gerisinde kalıyor. amdnin çok hassas sürücüleri var en ufak bir sıkıntıda çöküyorlar örn. ram azıcık yerinden çıkmış hemen driverlar çöküyor iki günde bir 30dk driver kuruyorsunuz
amd de fsr 2.0 varHem testler DLSS kapalı yapılıyor yani açılınca AMD ye fark atıyor
RX6700XT ile cinnet geçirdim bunu yalnızca Allah ile Ben bilebilirimİşlemcimde amd ekran kartımda amd bu zamana kadar 1 kere bile crash yemedim. RTX Teknolojisini kullanmak istiyorsa 3060 daha mantıklı olacaktır fakat işi yoksa 6600 XT her türlü daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ama yanlış bi algı, yeni kartlarında sorun görmedim ben AMD'nin.
evet birde fsrla çok karşılaştırılıyor. dlss yapay zeka kullanıyor fsr şuanda dlss'e anca aşağıdan bakar. çoğu oyunda dlss var + görüntü kalitesi fsrdan daha iyiHem testler DLSS kapalı yapılıyor yani açılınca AMD ye fark atıyor
Kendimi Nvidia Fanı gibi hissettim doğru olabilir ama hala DLSS den iyi değil ama FSR 2.0 çok iyi bir yazılım GTX 1650 kullanırken bile açılıyor sorun şu ki bu yazılımda var RTX 3060 ta donanımda varamd de fsr 2.0 var
bende rx 6000 serisinde driverlar düzeltildi yorumları yüzünden şu kartı aldım elim kırılsaydı almasaydım rtx 3050'ye bile razıyım şu kart yerineRX6700XT ile cinnet geçirdim bunu yalnızca Allah ile Ben bilebilirim![]()
Ne sorun yaşadınız hocam merak ettimRX6700XT ile cinnet geçirdim bunu yalnızca Allah ile Ben bilebilirim![]()
Driver kaynaklı tonlarca hata ve daha fazlasıNe sorun yaşadınız hocam merak ettim
amd ekran kartı kullanmak istemiyosun ama yinede bi öneri yapıyım şuan asus dual 6700 xt ekran kartı cashbackle 8000 gibi bi fiyata düşüyor 6600xt olsa anlardımda 3060 ve 6700xt nin arasında dağlar kadar fark var yine bi düşün derim detayları abdullah abinin instasından bulabilirsin haberin olsunamd ekran kartı kullanmayı istemiyorum yazılımı vesaire beni hoşnut etmiyor satıcı güvenilirse teşekkür ederim.