Soğutucunda olması lazım. Sıfır mı aldın işlemciyi?Ekran kartım elime ulaştı ama bir şey unuttum. İşlemcim de macun yok. Termal macun nerelerde satılır?
Hayır işlemciyi ve soğutucuyu temizlemiştim en son. Termal macun almayı tamamrn unutmuşum.Soğutucunda olması lazım. Sıfır mı aldın işlemciyi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
vatan'da falan vardır sokağa çıkma yasağına 1 saat var.
Mağaza olarak mı soruyorsunEkran kartım elime ulaştı ama bir şey unuttum. İşlemcim de macun yok. Termal macun nerelerde satılır?
Hayır. Şuan alabileceğim yerleri soruyorum. Açık olan yerleri.Mağaza olarak mı soruyorsun
Önerim ;
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Vatan gibi yerler açık değil ki şuan?Soğutucunda olması lazım. Sıfır mı aldın işlemciyi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
vatan'da falan vardır sokağa çıkma yasağına 1 saat var.
Bilgisayarcılar daha kapanmadı hemen git al veya vatana git hemen alHayır işlemciyi ve soğutucuyu temizlemiştim en son. Termal macun almayı tamamrn unutmuşum.
Açık değil Vatan.Bilgisayarcılar daha kapanmadı hemen git al veya vatana git hemen al
Vatanı bilmiyorum kapalıdır.Ama bilgisayarcılar esnaf olduğu için daha kapatmamışlardırAçık değil Vatan.
Son 3 dakika Koş en yakın bilgisayarcıya!