niye kızgın attın leynyok knk İlkokula
Aga bak LGS bana göre boş bı sınav.Çevrendeki meslek liseleri nasıl bilmiyorum ama iyiyse oraya git.Meslek liselerinde sınavlar kolaydır ve mezun olunca hemen iş bulursun. Benim okuduğum meslek lisesi ortalamanın üstünde ve hayatımdaki en iyi kararı verdiğimi düşünüyorum.Ama çevrendi Meslek liseleri kötüyse gitmeyi aklından bile geçirme.Tahmin ettiğinden daha kötü .Arkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.
Bu saatten sonra LGS için çalışılır mı? Ki zaten sadece 1. dönem çıkacağı için 2. döneme çalışmam gerekmeyecek pek.
(NOT: Ne zamandan sonra olursa olsun elbette ki her 1 soru yararıma olacak fakat fikir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden. - NOT2: Ayrıca test kitapları önerebilir misiniz? sadece 1. dönem için?)
Meslekler rezalet bi yer burdaAga bak LGS bana göre boş bı sınav.Çevrendeki meslek liseleri nasıl bilmiyorum ama iyiyse oraya git.Meslek liselerinde sınavlar kolaydır ve mezun olunca hemen iş bulursun. Benim okuduğum meslek lisesi ortalamanın üstünde ve hayatımdaki en iyi kararı verdiğimi düşünüyorum.Ama çevrendi Meslek liseleri kötüyse gitmeyi aklından bile geçirme.Tahmin ettiğinden daha kötü .
O zaman iyi bir liseye gidip yks kasıcaksın başka şansın yokMeslekler rezalet bi yer burda
bal gibi çalışılırArkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.
Bu saatten sonra LGS için çalışılır mı? Ki zaten sadece 1. dönem çıkacağı için 2. döneme çalışmam gerekmeyecek pek.
(NOT: Ne zamandan sonra olursa olsun elbette ki her 1 soru yararıma olacak fakat fikir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden. - NOT2: Ayrıca test kitapları önerebilir misiniz? sadece 1. dönem için?)
Not : fen lisesine gittikten sonra herkesin iyi olduğunu görünce moralim bozuldu 11.sınıfı açıktan okuyorum şuanda gerçekten lgs boş bir sınav okula gittigimden daha çok şey öğrendim evdeSon ay çalışıp 446 almıştım 2020 dede koronadan dolayı 2.donem yoktu çok kolaydı
Paragraf olarak Tonguç yayınlarını öneririm.paragrafta iyiysen matematik kas benim LGS den kötü alma nedenim matematik.herşeyim iyi matematik kötü olduğu için düşük puan alabilirsinArkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.
"Kolay"niye kızgın attın leyn
kolay zaten, matematik yeni nesili zor sadece, ona da çalış dedim zaten.."Kolay"
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an sana kolay geliyor ama 8. sınıf 5-6 ve 7 ye göre çok zor
3,5 ayda ilk dönem konularını bitirip üstüne yoğunlaşabilirsin.Arkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.