Neler Yeni

Bu Saçma GT1030 ve GTX 750Tİ FİYATLARI NEDİR ARKADAŞ

Sıfır 800 Liraya GT1030 yoksa 2.el Msı kutulu 1050ti

• Oy kullanan toplam üye
    20

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
Araba koyuyorsun sari siteye sana mesaj atiyorlar ucuz koymussun diye
dolandırıcıyız millet olarak hepimiz 3 e al 5 e satcıyız hepimiz öyle değilsekte hepimizi toplayınca o çıkıyor ve yüzsüzüz de malesef hepimizi toplayınca yoksa kac senelik karta bu paraları isterken yüzümüz kızarırdı değil mi sonumuz hayır olsun

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
İkinci el korkusu yüzünden 700-800 TL civarına sıfır RX 460-GTX 750 Ti-GT 1030 alan çok gördüm.

bu baya farklı bir konu adam sanıyorki ucuz ürün her zaman kötüdür pahalı ürün her zaman iyidir yoo ben 700 TL şuan Gtx 1050ti kullanıyorum ve herşeyi sıfır gibi

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Aynen lan İkinci eli insanlar Parası olmadığı için bakıyor onlar gibi Piçkolar fiyatı sıfıra yakın yapıyorlar :D
ban is coming
gibi ve fiyatı arasında ki kullandığın kelimeyi değiştir.Ban yiyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçende letgo da bir satıcı vardı içinde gt 430 ekran kartı vardı işlemciyi hatırlamıyorum koltuk mouse klavye her şey dahildi
8k para mı ne istemiş

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
dolandırıcıyız millet olarak hepimiz 3 e al 5 e satcıyız hepimiz öyle değilsekte hepimizi toplayınca o çıkıyor ve yüzsüzüz de malesef hepimizi toplayınca yoksa kac senelik karta bu paraları isterken yüzümüz kızarırdı değil mi sonumuz hayır olsun
Symbol 185 bin liraya satiliyor 0 ı

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,049
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
bu baya farklı bir konu adam sanıyorki ucuz ürün her zaman kötüdür pahalı ürün her zaman iyidir yoo ben 700 TL şuan Gtx 1050ti kullanıyorum ve herşeyi sıfır gibi
Çoğu insanın ikinci el parça alırken korkmasının sebebi güvenli bir alışveriş yönteminin olmaması.
Alıcı Çanakkale'de yaşıyor ama satıcı Adana'da. Bu durumda da Havale/EFT sonrası kargo şeklinde alışveriş de yapmak istemiyor.
Ya alıcı parayı yolladıktan sonra satıcı kargoyu yollamazsa?
İkinci el ile çok uğraşıyorum, Allah'a şükür şimdiye kadar başıma böyle bir olay gelmedi ancak gelmeyeceği anlamına gelmiyor, riskli.
Ailesi izin vermeyenler de oluyor, bu durumda 800 TL'yi GT 1030'a bayılmak zorunda kalıyorlar.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
700Tl ile rx470 alamıyor muydun ? neden 1050ti aldın ?

Tüm türkiye,nin merak ettiği soru CEVAP benin Psu 400W
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu insanın ikinci el parça alırken korkmasının sebebi güvenli bir alışveriş yönteminin olmaması.
Alıcı Çanakkale'de yaşıyor ama satıcı Adana'da. Bu durumda da Havale/EFT sonrası kargo şeklinde alışveriş de yapmak istemiyor.
Ya alıcı parayı yolladıktan sonra satıcı kargoyu yollamazsa?
İkinci el ile çok uğraşıyorum, Allah'a şükür şimdiye kadar başıma böyle bir olay gelmedi ancak gelmeyeceği anlamına gelmiyor, riskli.
Ailesi izin vermeyenler de oluyor, bu durumda 800 TL'yi GT 1030'a bayılmak zorunda kalıyorlar.

En acı durum ise sen bir ünveriste öğrencisin Boş zamanlarıda oyun oynamak istiyorsun öğrenci kaderi eline zar zor para geçiyor Uygun fiyatı bir şey alak diye ekran kartı GT1030 oluyor 800 lira ben dedim 370 aldım uzun süre kullandım ve 420 sattım üstüne az daha koydum 1050ti aldım şuan hiç bir şekilde bir şey alınmaz sağol olsun eve ekmek götüremiyorum diyen adama bana abartı geliyor al keyif çayı iç diyen başkana sahip bu ülke :(

Top Bottom