Neler Yeni

Bu satıcıdaki ürün orjinal midir?

-Mehmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mehmet genç
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Bende buds2 almayı düşünüyorumda kulaktan düştüğüyle ilgili yorumlar gördüm tereddüte düştüm. Jabra elite 4 mü alsam diye. Elinize geçince değerlendirip bana yazabilir misiniz?
Ben kullanıyorum, bazı kişilerde öyle olabilir ama tasarımı iyi , çoğu kişide sıkıntı çıkarmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Görkem çetinkaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Hocam gürültü engelleme özelliği nasıl? Ağrı vs. yapıyor mu uzun kullanımda?
Gürültü engelleme orta seviye , doğal olarak bunun 2 katı fiyatındakiler kadar iyi değil ama fiyatına göre makul. Ben uzun kullanımda ağrı vs durumu yaşamadım, yaşayan da görmedim duymadım ama her insan aynı değil tabi sen yaşar mısın bilemem. Ama genelleme yaparsam gayet konforlu bir kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
John Karga
Gürültü engelleme orta seviye , doğal olarak bunun 2 katı fiyatındakiler kadar iyi değil ama fiyatına göre makul. Ben uzun kullanımda ağrı vs durumu yaşamadım, yaşayan da görmedim duymadım ama her insan aynı değil tabi sen yaşar mısın bilemem. Ama genelleme yaparsam gayet konforlu bir kulaklık
Orta derken yani yakında birileri yüksek sesle konuşurken seslerini duyar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Görkem çetinkaya
Normal seste duymazsın, yüksek sesle kulaklıkta müziğin sesi kısıksa duyarsın ama yüzde 80 de falan duymazsın
Hocam tekrar merhaba ben buds 2 alacağım şimdi fakat spor için uygun olmadığı yazıyor.Siz denediniz mi ?

Top Bottom