Neler Yeni

BU SES SİZCE NEYDEN KAYNAKLI? ACİL

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Harun Erdem
Steam
2+2=4

Arkadaşlar bir süredir GTA 5, The Witcher 3, Middle Earth: Shadow of War gibi oyunlar açtığım zaman böyle bir ses geliyor ve 10-15 dk sonrasında bilgisayar kapanıp tekrar açılıyor. Daha öncesinde böyle bir sorun yoktu. Bahsettiğim oyunlarda en yüksek ayarlarda hiç bir sıkıntı yaşamadan oynayabiliyorum ortalama 90 100 fps arası ve hala bu şekilde oynatıyor lakin dediğim gibi bilgisayar kapatıp tekrar açıyor kendini. PSU mu değiştirmem gerekiyor yoksa ciddi bir sorunu mu vardır?
NOT: Bilgisayarcıya götürdüm bir şey bulamadı eğer PSU değiştirmem gerekiyorsa kendim değiştiririm diye buraya yazdım biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Psudan kaynaklı olabilir, fanlara bir şey değiyor olabilir. HDD var mı pcde?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Harun Erdem
Steam
2+2=4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psudan kaynaklı olabilir, fanlara bir şey değiyor olabilir. HDD var mı pcde?
HDD de var SSD de var Windows SSD'de kurulu ve iki diskteki oyunlarda da böyle oluyor. Örnek veriyorum Witcher 3 SSD'de kurulu yine kapanıyor aynı şekilde Middle Earth HDD'de kurulu yine kapanıyor. Fanları yeni değiştirdim tertemizler kontrol ettim. PSU düşünüyorum ben de ama emin olamadım akım sesine benziyor ses.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze

Arkadaşlar bir süredir GTA 5, The Witcher 3, Middle Earth: Shadow of War gibi oyunlar açtığım zaman böyle bir ses geliyor ve 10-15 dk sonrasında bilgisayar kapanıp tekrar açılıyor. Daha öncesinde böyle bir sorun yoktu. Bahsettiğim oyunlarda en yüksek ayarlarda hiç bir sıkıntı yaşamadan oynayabiliyorum ortalama 90 100 fps arası ve hala bu şekilde oynatıyor lakin dediğim gibi bilgisayar kapatıp tekrar açıyor kendini. PSU mu değiştirmem gerekiyor yoksa ciddi bir sorunu mu vardır?
NOT: Bilgisayarcıya götürdüm bir şey bulamadı eğer PSU değiştirmem gerekiyorsa kendim değiştiririm diye buraya yazdım biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
her an gümleyecekmiş gibi bir vibe aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Harun Erdem
Steam
2+2=4

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
HDD söküp deneyebilir misin? Komple sökmene gerek yok, kabloları çıkar sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Harun Erdem
Steam
2+2=4
Tabii. Birazcık bekleteceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim, sonuç aynı. Diskleri kontrol ettirmiştim zaten. Hepsi mükemmel çıktı sonuç olarak. Şuan ki tüm sonuçlar PSU kaynaklı olduğuna yöneltiyor beni ama bilemedim.

Son düzenleme:

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Tabii. Birazcık bekleteceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim, sonuç aynı. Diskleri kontrol ettirmiştim zaten. Hepsi mükemmel çıktı sonuç olarak. Şuan ki tüm sonuçlar PSU kaynaklı olduğuna yöneltiyor beni ama bilemedim.
Denettiğiniz bilgisayarcı farklı bir PSU ile denemedi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Harun Erdem
Steam
2+2=4
Denettiğiniz bilgisayarcı farklı bir PSU ile denemedi mi?
Denememiş. Bir şey değişmedi zaten götürüp getirdiğimde sadece yol gidip geldim şimdi bir arkadaşıma göstereceğim. PSU kaynaklı dedi o da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,463
Üyeler
163,660
Son üye
StarLife022
Top Bottom