Alıntıyı görüntüle
Görev yöneticisini açarken gelen veri
O herkeste öyle zaten, ilk kez açarken kullanımın yükselmesi normal. Sonrasında bende de %10 civarlarına düşüyor. Eğer normal şekilde bilgisayarını kullanırken gereksiz kasmalar varsa MalwareBytes ile tarama yapabilirsin.
Hızlı tarama yapma, tam tarama yap. Hızlı taramayla sadece yüzeysel bir tarama yapar. İstediğin sonucu almayabilirsin.Cevabınız için teşekkürler. Kaspersky ile hızlı tarama yaptım ancak bir tehdit bulunamadı. Bel ki de bilgisayarımın ta kendisinden kaynaklıdır.
O uygulamayı yükledikten sonra kasmaya basladıysa virüs olabilir
Hızlı tarama yapma, tam tarama yap. Hızlı taramayla sadece yüzeysel bir tarama yapar. İstediğin sonucu almayabilirsin.
SSD'n varsa 10-15 dakika sürer. Tabi MalwareBytes için böyle, Kaspersky nasıl bilmiyorum. Ben MalwareBytes ile bilgisayarımı 2.5 dakikada falan taratıyorum.Bu gün Steam indirdim çıktıktan sonra kapatıyorum. Yani arkada uygulama açık olmuyor. Cevabınız için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki teşekkürler. Kaç saat sürer acaba?
SSD'n varsa 10 dakikanı bile almaz. Tabi MalwareBytes için böyle, KasPerSky nasıl bilmiyorum.
Eski masaüstümde bir ara virüs bulaşmıştı, 1TB'ın 600-700GB'si doluydu. Tarama yapmam ortalama 1 saat 15 dakika falan sürmüştü diye hatırlıyorum.Maalesef bilgisayarım baya eski. Ve HDD var. 2 saati aşar mı?
Eski masaüstümde bir ara virüs bulaşmıştı, 1TB'ın 600-700GB'si doluydu. Tarama yapmam ortalama 1 saat 15 dakika falan sürmüştü diye hatırlıyorum.