Şöyle yapalım o zaman.Bunu yapmak çok karışık geldi hocam, discord falan varsa ekran paylaşıp yapsak olmazmı ya?
BIOS'dan ama silikon önemli.Nereden ve nasıl yapabilirim?
amd ekran kartım rx 5500 xtbende sıcaktan dolayı 65 72 arası ama düşük voltaja çek amd ekran kartın var sa persormans dan oluyor nvidia için nasıl bilmiyorum, Witcher da oluyorsa bu oyunla alakalı dır farklı oyunlara da bak
Silikon derken hocam? hiç bi şey anlamıyorum bios dışındaBIOS'dan ama silikon önemli.
Ryzen tarafında 5 3600 modeline genelde denilen stok fan ile kullanmayın ısı değerleri yüksek oluyor.Witcher 3 oynarken ryzen 5 3600 işlemcim 90 derece gördü. Sıkıntı olur mu? stok fan var overclock yapmadım
Ryzen Master'in son sürümünü kurup şunu yap:Silikon derken hocam? hiç bi şey anlamıyorum bios dışında
Burda yaptğımız şey tam olarak ney? Oc değil demiRyzen Master'in son sürümünü kurup şunu yap:
Rehber - [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...forum.donanimarsivi.com
Silikonu öğrenip voltaj ayarı yapmak.Burda yaptğımız şey tam olarak ney? Oc değil demi