Şöyle yapalım o zaman.Bunu yapmak çok karışık geldi hocam, discord falan varsa ekran paylaşıp yapsak olmazmı ya?
Evet.@5x_d4emon Hocam yaptıktan sonra etiketleyimmi sizi?
Kasa modeliniz nedir?
Evet.
bu kasayı kullanmıştım. birazcık daha fazla ısınması normal ama 90derece çok fazla arkadaşların dediği gibi undervolt yapabilirsinizRAMPAGE Escape 700W Temper Camlı 5 Renk Fanlı Gaming Bilgisayar Kasası Siyah
ESCAPE 700W TEMPER CAMLI 4 AD. 5 RENK FANLwww.mediamarkt.com.tr
Şöyle yapalım o zaman.Bunu yapmak çok karışık geldi hocam, discord falan varsa ekran paylaşıp yapsak olmazmı ya?
Hocam oc yapmıyoruz değil mi işlemciye? Çünkü mediamarkttan topladım sistemi oc yaparsam garanti dışı kalırDiscord'dan yardım etmiyorum.
Şöyle yapalım o zaman.
BIOS'a girin, OC yazan yere tıklayın. CPU Raito'yu 3.9GHz'e alın. Bunun için 39.00 yazmalısınız.
CPU Core Voltage'yi override yapın.
Altında 1.2000V yazın F10 basıp kaydedip çıkın ve AIDA 64'ü bilgisayarınıza kurun. Sistem kararlılık testine gelin ve sadeece Stress FPU ticki seçili iken test yapın.
OC olsa voltaj arttırırız. Normalde 1.3V ile çalışan işlemciyi 1.2V'a çekiyoruz.Hocam oc yapmıyoruz değil mi işlemciye? Çünkü mediamarkttan topladım sistemi oc yaparsam garanti dışı kalır
Hayır.Bunun bir zararı/dezavantajı olacak mı peki
Hayır o silikonu öğrenmek içindi. Uğraşmadan elle bulacağız silikonu.O zaman direk sizin dediğiniz şeyimi yapayım? Ryzen Master'lı işlemi yapmayayımmı?
Hayır o silikonu öğrenmek içindi. Uğraşmadan elle bulacağız silikonu.
Bu işlemi yapıyorum o halde?Discord'dan yardım etmiyorum.
Şöyle yapalım o zaman.
BIOS'a girin, OC yazan yere tıklayın. CPU Raito'yu 3.9GHz'e alın. Bunun için 39.00 yazmalısınız.
CPU Core Voltage'yi override yapın.
Altında 1.2000V yazın F10 basıp kaydedip çıkın ve AIDA 64'ü bilgisayarınıza kurun. Sistem kararlılık testine gelin ve sadeece Stress FPU ticki seçili iken test yapın.
Evet.Bu işlemi yapıyorum o halde?