Neler Yeni

Bu şifreli metini nasıl çözebilirim? (uzun olduğu için başlığa yazmadım)

Bora55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bora Balcı
DJ6SF5t6zZBjxqm0C8MAbKE9T+EOFGBsBs5X1nNeFSpOvJxtkEXjLPK86Y6g9luSzsXL1kK6WyTTrXzufo68iA==

Şifreli metin bu . Sanırsam base64 veya base32 şifreleme algoritması ile şifrelenmiş ancak hiçbir site çözemiyor. Bu konuyla ilgili de maalesef pek bir bilgim de yok . Bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl çözebileceğim hakkında?

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
Yazıyor ki, Gülhane parkındaki Ceviz ağacının dibinde gömülü yatıyor beş kilo Altın.

Nesini çözeceksiniz?
muhteşem hemen gidiyorum(!), hangi şifreli dile kodlanmış

Bora55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bora Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Akagami no shanks

80+ Bronze
DJ6SF5t6zZBjxqm0C8MAbKE9T+EOFGBsBs5X1nNeFSpOvJxtkEXjLPK86Y6g9luSzsXL1kK6WyTTrXzufo68iA==

Şifreli metin bu . Sanırsam base64 veya base32 şifreleme algoritması ile şifrelenmiş ancak hiçbir site çözemiyor. Bu konuyla ilgili de maalesef pek bir bilgim de yok . Bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl çözebileceğim hakkında?
Hocam bu kodu nerede buldunuz o kisimi ekran görüntüsü atarmisiniz

Bora55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bora Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu kodu nerede buldunuz o kisimi ekran görüntüsü atarmisin
Okuldaki akıllı tahtalardaki pc nin sadece belirli anahtara sahip usb belllekler ilr açılmasını sağlayan bir program var. Aksi halde kilitliyor. Programın adı atak. Anahtar usb bellek oluşturucu program elimde var. Ancak oluşturmak için akıllı tahtada belirlenen şifre yi girmek lazım. O şifrelerin kayıt edildiği dosyayı buldum . Onda sıkıntı yok ama belirlenen şifre , şifrelenmiş halde bulunuyor. Eğer çözebilseydim kendi anahtarımı oluştururum diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,739
Üyeler
163,872
Son üye
TunahanBRN
Top Bottom