- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam dostum ozmn senin sisteme bakicamsargas sistem berbat o para verilmez
Tamam dostum ozmn senin sisteme bakicamsargas sistem berbat o para verilmez
Deep cool ls520 iyi midir?Arkadaşın attığını alın hocam 7500f ve b650 yapıp ekstra soğutucu alana kadar stok fanla idare edersiniz
Fiyatı çok yüksek hocam 1.5k civarına ekstra hava soğutma almak daha mantıklıDeep cool ls520 iyi midir?
Tamam cok saolun ilk atigin sogutucu vardi onu alirim iyi aksamlar tekrar tesekurlerFiyatı çok yüksek hocam 1.5k civarına ekstra hava soğutma almak daha mantıklı
Tamam cok saolun ilk atigin sogutucu vardi onu alirim iyi aksamlar tekrar tesekurler
Rica ederim hocam iyi akşamlar
Attığım sistemde 7600 seçin hocam ekran kartı daha iyi bir seri.Sizinkinde giriş seviyesi kullanılmışAlıntıyı görüntülesizin atginizda 7500f kalmamis bunu buldum 7500 f yok ama bi bakin iyi mi
Attığım sistemde 7600 seçin hocam ekran kartı daha iyi bir seri.Sizinkinde giriş seviyesi kullanılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeniz yetiyoraa ram olarakta xpg caster seçin hocam 6000 mhz cl30 ve rgb li
İyi hocam fakat bütçeniz varsa dediğim gibi rami 32 gb yapın ve ssd yi yükseltebilirsinizAlıntıyı görüntülebu iyi midir
Evet biraz butcemi zorlucam tesekurlerİyi hocam fakat bütçeniz varsa dediğim gibi rami 32 gb yapın ve ssd yi yükseltebilirsiniz