Neler Yeni

BU SİSTEM Alınır mı??16K

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

sisou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Sinan Güney
alınır

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Bu sistemle alakalı değil sadece ama incehesabın hazır sistemlere koyduğu kasalar hiç hosuma gitmiyor görünüş olarak.
Yanlış anlamayın sistem f/p olarak daha iyi ama sanki bı tık daha iyi model kullanabilirler
O konuda cidden haklısın kasalar benimde hoşuma gitmiyor ama alacağın sistemi imkanın varsa ryzen 5600 yap derim

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Gökay Yıldırım
Bu sistemle alakalı değil sadece ama incehesabın hazır sistemlere koyduğu kasalar hiç hosuma gitmiyor görünüş olarak.
Yanlış anlamayın sistem f/p olarak daha iyi ama sanki bı tık daha iyi model kullanabilirler
Bende aynı konudan şikayetçiyim dış görünüşe estetiğe biraz önem veririm ne demek istediğini sonuna kadar anlıyorum özelleştirme seçeneklerinde sana hitap eden bir kasa varsa onunla özelleştirebilirsin içerik olarak bu sistem diğerinden biraz daha güçlü olduğu için önerdim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmediğimden soruyorum şimdi sen bu sistemi alacağını incehesap yetkililerine bildirirsen ve farklı bir kasa istediğini bildirsen değiştirirlermi acaba ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Alınabilir gibi. İşlemciyi 5600 yapın.

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Bende aynı konudan şikayetçiyim dış görünüşe estetiğe biraz önem veririm ne demek istediğini sonuna kadar anlıyorum özelleştirme seçeneklerinde sana hitap eden bir kasa varsa onunla özelleştirebilirsin içerik olarak bu sistem diğerinden biraz daha güçlü olduğu için önerdim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmediğimden soruyorum şimdi sen bu sistemi alacağını incehesap yetkililerine bildirirsen ve farklı bir kasa istediğini bildirsen değiştirirlermi acaba ?
Sanmıyorum

Irisium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tolga Yalçınkaya
Alınmaz Anakart eski geleceğe yönelik değil b550 serisi daha iyi işlemciyide 5600 yapınca zaten 17k oluyor anakart vs hariç forumda iyi sistem toplayanlar var onlara danış.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Top Bottom