7000 k civarı 2. El PC öneriniz var mı
Alıntıyı görüntüle
7000 k civarı 2. El PC öneriniz var mı
Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle alınmaz
Öneriniz var mı sisteminize bakimAlınmaz imzadaki sistmei 7 k gibi bir fiyat düşünüyorum ben zaten o fiyata alınmaz
SatiyormusnuzAlınmaz imzadaki sistmei 7 k gibi bir fiyat düşünüyorum ben zaten o fiyata alınmaz
Evet hocam ama şimdilik ilanda değil evde olmadığım için 25 inden sonra veya 25 inde evdeyimÖneriniz var mı sisteminize bakim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satiyormusnuz
BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİÖneriniz var mı sisteminize bakim
Satiyormusnuz
Monitörsuz kaç para olurEvet hocam ama şimdilik ilanda değil evde olmadığım için 25 inden sonra veya 25 inde evdeyim
BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİ
İŞLEMCİ:Ryzen 5 1600af k.g.f yok
SOĞUTMA: Wraith Prism k.g.f yok +yanında 95w stok fan
ANAKART:B450m s2h sıfır alındı k.g.f var
RAM:8gb 3000mhz Crucial Ballistix k.g.f var
EKRAN KARTI:Sapphire Rx 6500xt k.g.f var
SSD:JamesDonkey JD480 k.f var
HDD:500gb 7200 rpm Markasını unuttum
KASA/PSU:Corsair spec delta rgb 550w k.g.f var
Evet hocam ama şimdilik ilanda değil evde olmadığım için 25 inden sonra veya 25 inde evdeyim
BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİ
İŞLEMCİ:Ryzen 5 1600af k.g.f yok
SOĞUTMA: Wraith Prism k.g.f yok +yanında 95w stok fan
ANAKART:B450m s2h sıfır alındı k.g.f var
RAM:8gb 3000mhz Crucial Ballistix k.g.f var
EKRAN KARTI:Sapphire Rx 6500xt k.g.f var
SSD:JamesDonkey JD480 k.f var
HDD:500gb 7200 rpm Markasını unuttum
KASA/PSU:Corsair spec delta rgb 550w k.g.f varrU
Monitörsuz hocam ztn monitörle bu kadar uyguna bulunmaz ürünlerin en az 1 sene garantisi var hepsinin kasa 1.5 yildan fazla ona eminim ekran kartı 2 aylık ama 10 gün bile çalışmadı aldım diğerlerinin faturasına bakmam lazım hepsi adıma faturalı ilk sahibiyimMonitörsuz kaç para olur
Sahibindene ilan koyun ben alayım sistemiMonitörsuz hocam ztn monitörle bu kadar uyguna bulunmaz ürünlerin en az 1 sene garantisi var hepsinin kasa 1.5 yildan fazla ona eminim ekran kartı 2 aylık ama 10 gün bile çalışmadı aldım diğerlerinin faturasına bakmam lazım hepsi adıma faturalı ilk sahibiyim