Neler Yeni

Bu sistem alınır mı? Sistem tavsiyesi bekliyorum.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Arif
Bütçem maksimum 24000TL. Bu sistemi SSD WD Blue 500GB yaparak almayı düşünüyorum 24.127TL'ye geliyor sizce almak mantıklı mı? Farklı tavsiyeleriniz var mı? Bu olmaz derseniz 1-2 hafta kadar bekleyebilirim o sürede daha iyileri çıkar mı?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,201
İsim
Emre siyah
1-2 haftaya daha zamlı çıkabilir kasa psu hakkında hiç bilgim yok bu arada pek güvenemedim ben.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bütçem maksimum 24000TL. Bu sistemi SSD WD Blue 500GB yaparak almayı düşünüyorum 24.127TL'ye geliyor sizce almak mantıklı mı? Farklı tavsiyeleriniz var mı? Bu olmaz derseniz 1-2 hafta kadar bekleyebilirim o sürede daha iyileri çıkar mı?
Sen yinede yarını bekle bence Yarın Noel belki İndirim Yaparlar

Bende Bekliyorum😁

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-2 haftaya daha zamlı çıkabilir kasa psu hakkında hiç bilgim yok bu arada pek güvenemedim ben.
Zam 1-2 bin TL'lik bir zam ise sıkıntı olmaz da üstü sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen yinede yarını bekle bence Yarın Noel belki İndirim Yaparlar

Bende Bekliyorum😁
Zaten hemen almam al derseniz de. Yine bu haftanın geçmesini beklerim yüksek ihtimal.

Ayrıca PSU ve kasa ne gibi sıkıntılar çıkarabilir hocam? Büyük sıkıntılara yol açar mı?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,201
İsim
Emre siyah

Zaten hemen almam al derseniz de. Yine bu haftanın geçmesini beklerim yüksek ihtimal.

Ayrıca PSU ve kasa ne gibi sıkıntılar çıkarabilir hocam? Büyük sıkıntılara yol açar mı?
kasa sıkıntı yok kasaları güzel duruyor durmasına da içindeki psu hangi seri belli bile değil .
psunun kötü olması demek bilgisayarın emin ellerde değil demek kısaca.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Arif
kasa sıkıntı yok kasaları güzel duruyor durmasına da içindeki psu hangi seri belli bile değil .
psunun kötü olması demek bilgisayarın emin ellerde değil demek kısaca.
Hayır PSU değişme seçeneği de yok adam gibi iş yapsalar şaşarım. Parayı basacam çekindiğim şeye bak.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam kusura bakmayın ama O söylediğiniz zam fiyatları anca hayal asgariye %30 zam geldi yani +4000TL küsür bı şey geldi yani ürüne en az 3-4K zam gelecek ki + ocaktan sonra yılbaşı zammı ile +1-2K'da gelince ortalama 3-6K arası rahat

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Arif
Hocam kusura bakmayın ama O söylediğiniz zam fiyatları anca hayal asgariye %30 zam geldi yani +4000TL küsür bı şey geldi yani ürüne en az 3-4K zam gelecek ki + ocaktan sonra yılbaşı zammı ile +1-2K'da gelince ortalama 3-6K arası rahat
Buna kesin demek çok yanlış olur hocam. Zam illaki gelecek ama 1 Ocak olduğu gibi 3-6k zam geleceğini düşünmüyorum ben. Muhtemelen Ocak ve Şubata yayarak arttırırlar fiyatı. Başka fikirlere de danışırım eğer altından kalkamayacağım fiyatlara gidiyorsa yol mecbur bunu alıp geçicem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,346
Üyeler
163,648
Son üye
Hakan6271
Top Bottom