KaptanMC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 511
- İsim
- Mehmetcan İvrendi
Sa Beyler PC hocasının Paylaştığı Şu sistem alınır mı??
-Akşam 11 Kasım diye indirim veya daha iyi sistemler gelebilir emin olmadım o yüzden
Yapacaklarım
-Rami 1X16GB Kingston yapıcam (ilerde 16 daha eklerim diye düşünüyorum )
-m.2 SSD'ye dokunmayacam onun yerine 2.el'de güzel temiz 1TB M.2 SSD alcam ve yanına ekleyecem (anakart'da 2 m.2 slotu var)
-Kasayı 700W olana yükselticem (tavsiyelerinize göre yeni Psu alırsam yükseltmem)
-Açıkçası bana Aşırı iyi gibi geldi Sadece 1-2 şey beni bu sistemden soğutuyor
Olumsuz Kısımları (Dezavantajları)
-Daha dün akşam saat 03:00'da baktığımda içinde Ryzen 5 7600 vardı ama bu sabah alacakken baktım değiştirmişler Ryzen 5 7500F yapmışlar
(ama fiyat düşmemiş)
-Kasa Markası ve Psu markası hadi kasa sorun değil Benim için asıl sorun Psu malesef en son Cooler master bir PSU'um yandı hatta neyse ki sistem zarar görmedi tekrar böyle bir şey yaşamak istemiyorum
Olumlu Kısımları (Avantajları)
-Geri kalan parçalar kaliteli Asus Gpu vs.
-Anakart'da 2 x M.2 Slotu var
-Asus Bu ekran Kartı için 1305TL geri ödeme yapıyor (Fiyatı düşüyor Kısaca)
-(Oyunlar benim Sevdiğim tarzda değil yani oyunları almak isteyen olursa diye yazdım)
-Asus 3 oyundan 1 tane seçme hakkı veriyor (2'ci yi seçerim)
1-Prince of Persia: The Lost Crown
2-Rainbow Six Siegen
3-The Crew Motorfest
AMD 2 Oyun veriyor
(Popüler güzel oyunlar falan değil Ama AAA bir oyun)
-Akşam 11 Kasım diye indirim veya daha iyi sistemler gelebilir emin olmadım o yüzden
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RX 7700 XT ekran kartı, Asus PRIME B650M-R Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak gönderilmektedir.
www.gaming.gen.tr
Yapacaklarım
-Rami 1X16GB Kingston yapıcam (ilerde 16 daha eklerim diye düşünüyorum )
-m.2 SSD'ye dokunmayacam onun yerine 2.el'de güzel temiz 1TB M.2 SSD alcam ve yanına ekleyecem (anakart'da 2 m.2 slotu var)
-Kasayı 700W olana yükselticem (tavsiyelerinize göre yeni Psu alırsam yükseltmem)
-Açıkçası bana Aşırı iyi gibi geldi Sadece 1-2 şey beni bu sistemden soğutuyor
Olumsuz Kısımları (Dezavantajları)
-Daha dün akşam saat 03:00'da baktığımda içinde Ryzen 5 7600 vardı ama bu sabah alacakken baktım değiştirmişler Ryzen 5 7500F yapmışlar
(ama fiyat düşmemiş)
-Kasa Markası ve Psu markası hadi kasa sorun değil Benim için asıl sorun Psu malesef en son Cooler master bir PSU'um yandı hatta neyse ki sistem zarar görmedi tekrar böyle bir şey yaşamak istemiyorum
Olumlu Kısımları (Avantajları)
-Geri kalan parçalar kaliteli Asus Gpu vs.
-Anakart'da 2 x M.2 Slotu var
-Asus Bu ekran Kartı için 1305TL geri ödeme yapıyor (Fiyatı düşüyor Kısaca)
-(Oyunlar benim Sevdiğim tarzda değil yani oyunları almak isteyen olursa diye yazdım)
-Asus 3 oyundan 1 tane seçme hakkı veriyor (2'ci yi seçerim)
1-Prince of Persia: The Lost Crown
2-Rainbow Six Siegen
3-The Crew Motorfest
AMD 2 Oyun veriyor
(Popüler güzel oyunlar falan değil Ama AAA bir oyun)