- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Rtx 2060'a kadar besler dostum. İşlemci yüksek olacağına ekran kartı yüksek olsun, 1650 ile süper arasında dağlar var.ileri dönük anlamında
Rtx 2060'a kadar besler dostum. İşlemci yüksek olacağına ekran kartı yüksek olsun, 1650 ile süper arasında dağlar var.ileri dönük anlamında
anakart ne yapmalıyım ?Rtx 2060'a kadar besler dostum. İşlemci yüksek olacağına ekran kartı yüksek olsun, 1650 ile süper arasında dağlar var.
Bx500 çok kötü.https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-3t10-1650/ Özelleştirme ile yaptığım zaman şöyle
İŞLEMCİ : İ5 10400F
ANAKART : MSI B460M - A PRO
SSD : CRUCİAL BX 500 480 GB
Bütçem 6500 TL FPS tarzı oyunlar ve birkaç call of duty oyunu 2 yıl kullanıcam sonra laptop alıcam.
Yükseltebilirsiniz fakat bütçeniz kısıtlı ise ram veya ssd yükseltmeniz daha iyi performans verecektir. Özellikle ram.anakart ne yapmalıyım ?
biostar nasıl marka ?Yükseltebilirsiniz fakat bütçeniz kısıtlı ise ram veya ssd yükseltmeniz daha iyi performans verecektir. Özellikle ram.
Fena değil ama 200 tl koyup msi veya asus almanızı tavsiye ederimbiostar nasıl marka ?
tamam teşekkür ederimFena değil ama 200 TL koyup msi veya asus almanızı tavsiye ederim
mx5002 yıl kullancam şimdilik biliyorum çok ama benim için yeterli 2.5 yıl oldu artık alıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangisi sence ben kingston a2000 sence yada başka ssd.
peki ssd olarak attırırsam senin gönderdiğin sistemde netac n600 512 gb seçmem mantıklı ve kaliteli mi ? işimi görür müBence o 200 liraya az daha koyup +8 ram eklese veya ssd yükseltse daha mantıklı.