- Konu Sahibi Konu Sahibi
bütün ekipmanlarım var sadece bilgisayar kaldı bu sistem iyi mi diyorsun birde ramleri ve kasayı değiştirmeyi düşünüyorummadem öyle attığın sistem iyi, alabilirsin monitör ayarladınmı kendine ?
bütün ekipmanlarım var sadece bilgisayar kaldı bu sistem iyi mi diyorsun birde ramleri ve kasayı değiştirmeyi düşünüyorummadem öyle attığın sistem iyi, alabilirsin monitör ayarladınmı kendine ?
sen bilirsin iyi ama , galax ekran kartı olan sistemi alsan daha iyidir bence, f/p açısından çünkü içinde r5600 var ve galax asla kötü bir marka değilbütün ekipmanlarım var sadece bilgisayar kaldı bu sistem iyi mi diyorsun birde ramleri ve kasayı değiştirmeyi düşünüyorum
kasanın yorumlarında işlemci için bi kule tipi soğutucu lazım yazmışlar almalı mıyım peki soğutucusen bilirsin iyi ama , galax ekran kartı olan sistemi alsan daha iyidir bence, f/p açısından çünkü içinde r5600 var ve galax asla kötü bir marka değil
r5600 içinmi evet stok soğutucu yetersiz kalıyor işlemciye dayalı oyunlarda bir kule tipi soğutucu işini görecektirkasanın yorumlarında işlemci için bi kule tipi soğutucu lazım yazmışlar almalı mıyım peki soğutucu
bilmediğimden soruyorum 5600 mpk nın ne farkı var normal 5600 denr5600 içinmi evet stok soğutucu yetersiz kalıyor işlemciye dayalı oyunlarda bir kule tipi soğutucu işini görecektir
kutulu ve kutusuz olması gerek ben öyle biliyorumbilmediğimden soruyorum 5600 mpk nın ne farkı var normal 5600 den
eğer vatandaki kasayı alıcaksan ssdyi kioxia 1tb yap ve kasayı msı yap 19.800 tl oluyorbütün ekipmanlarım var sadece bilgisayar kaldı bu sistem iyi mi diyorsun birde ramleri ve kasayı değiştirmeyi düşünüyorum
youtubede falanda hiç bi oyun testi vs yok hep normal 5600 var o yüzden sordum eyvallahperformans açısından çokta bir fark yok diye biliyorum sadece bir fiyat farkı var
r5600 ile r5600x gibi düşün performans farkı yok ama arada 1.5k gibi fiyat farkı var diye biliyorum yanlışım varsa düzeltsinleryoutubede falanda hiç bi oyun testi vs yok hep normal 5600 var o yüzden sordum eyvallah
şimdi hangisini alıcan ?youtubede falanda hiç bi oyun testi vs yok hep normal 5600 var o yüzden sordum eyvallah
galaxlı olanı düşünüyorumr5600 ile r5600x gibi düşün performans farkı yok ama arada 1.5k gibi fiyat farkı var diye biliyorum yanlışım varsa düzeltsinler
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi hangisini alıcan ?
rtx 4060 olmak zorundamı , bütçen düşükse rtx 3060 12gb da bakabilirimgalaxlı olanı düşünüyorum
4060 iyidir yartx 4060 olmak zorundamı , bütçen düşükse rtx 3060 12gb da bakabilirim