Neler Yeni

Bu sistem belki de 24/7 iyi çalışır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Öncelikle merhabalar. Bir oyunda 20, belki de daha fazla hesap açıp aktif olarak muhtemelen 7/24 kullanacağım. Bu sistem uyum konusunda, soğutma konusunda vs yeterli olur mu? Oyun hafif o yüzden ekran kartımı hafif tuttum fiyattan kazanmak için. Ekran kartı dışındaki parçaların uyumunu ve 7/24 çalıştıracağımı düşünerek soğutmasını vs. yorumlar mısınız ?

Şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar.

Ekler

• adsa.png
    adsa.png
    65.6 KB · Hit: 53
  • Adsız.png
    Adsız.png
    94.6 KB · Hit: 53

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Öncelikle merhabalar. Bir oyunda 20, belki de daha fazla hesap açıp aktif olarak muhtemelen 7/24 kullanacağım. Bu sistem uyum konusunda, soğutma konusunda vs yeterli olur mu? Oyun hafif o yüzden ekran kartımı hafif tuttum fiyattan kazanmak için. Ekran kartı dışındaki parçaların uyumunu ve 7/24 çalıştıracağımı düşünerek soğutmasını vs. yorumlar mısınız ?

fiyat çok çok çook ama çooooookkk fazla 17-18k ya bundan kat kat performanslı sistem bulunur ayrıca 1030 ne ekran kartında..

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek bir ekran kartına ihtiyacım yok, düşük seviye yeterli olur o yüzden. Peki diğer parçaları nasıl düşürmemi tavsiye edersiniz? Sıvı soğutucu belki vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim derdim performans değil, bir oyunu 20 tane açıp soğuk ve 24/7 çalışması.

TİTAN.

80+ Platinum

Kesinlikle saçmalık 17 18kya 3060ti lı toplarsın sakın bunu alma tam kazık

r4NG3r

80+ Silver
Yüksek bir ekran kartına ihtiyacım yok, düşük seviye yeterli olur o yüzden. Peki diğer parçaları nasıl düşürmemi tavsiye edersiniz? Sıvı soğutucu belki vs

İhtiyacın yoksa neden fazla para veriyorsun?

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
oyunu çok fazla süre oynamayacaksanız boşta bile tüm gün çalışsa 45 50 derece görür işlemci 360mm sıvı soğutucuya gerek yok bence 240mm bakabilirsiniz hatta bilgisayar uzun süre boşta kalacaksa hava sogutucu bile yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Yaptığım bilgisayar işi gereği çoklu, soğuk ve 24/7 çalışmam gerekiyor.

20 tanesi açık kalacak aynı anda günlerce, aylarca

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali

ssd'yi 1 tb yapabilirsin bir de sıvı soğutucu ekelrsin al sana sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Bu tarz bir sistem düşünüyordum ancak 32 gb ram çoklu işlemim için çok daha iyi olur. Ve anakartımı da b550 yaparak işlemci MHZ arttırmayı da düşünmüştüm ondan böyle bir seçim yaptım. Sıvı soğutucu'dan kısabilirim belki.

ssd'yi 1 tb yapabilirsin bir de sıvı soğutucu ekelrsin al sana sistem
Bi düşüneyim teşekkür ederim.

İhtiyacın yoksa neden fazla para veriyorsun?
Para verdiğim şey 32 gb ram, daha iyi anakart, daha iyi psu ve daha iyi sıvı soğutucu. Benim "ihtiyacım yok fazlasına" dediğim şey ekran kartıydı, diğer parçalar değil.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Bu tarz bir sistem düşünüyordum ancak 32 gb ram çoklu işlemim için çok daha iyi olur. Ve anakartımı da b550 yaparak işlemci MHZ arttırmayı da düşünmüştüm ondan böyle bir seçim yaptım. Sıvı soğutucu'dan kısabilirim belki.

Bi düşüneyim teşekkür ederim.

Para verdiğim şey 32 gb ram, daha iyi anakart, daha iyi psu ve daha iyi sıvı soğutucu.
tamamdır sıkıntı yok da o karta o para verilmez yani o yüzden

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Tabii ki de ben de farkındayım gt 1030 a verilmeyeceğini. Bilgisayar aylarca yıllarca sop soğuk ve kasmadan takılmadan vs çalışsın yeterli.

Bu arada benim jeton yeni düştü de, hazır sistem zannetmişsiniz ama değil. Sistemi ben kafama göre topladım işime uygun şekilde. Sorduğum soru sadece sistemin soğukluğu işlemci belkide %100 çalışırken aylarca nasıl olur diyeydi.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Tabii ki de ben de farkındayım gt 1030 a verilmeyeceğini. Bilgisayar aylarca yıllarca sop soğuk ve kasmadan takılmadan vs çalışsın yeterli.

Bu arada benim jeton yeni düştü de, hazır sistem zannetmişsiniz ama değil. Sistemi ben kafama göre topladım işime uygun şekilde. Sorduğum soru sadece sistemin soğukluğu işlemci belkide %100 çalışırken aylarca nasıl olur diyeydi.
anladım ozaman diğer arkadaslar yardımcı olsunlar o konulara hakim değilim

Top Bottom