BU SİSTEM DAR BOĞAZ YAPARMI ?

mcgl123

80+
Reaksiyon skoru
0
TÜM PARÇALAR 0 OLUP 2 AYLIKTIR ___
_ RYZEN 5 7500F
_32 GB DDR5 KİNGSTON FURY RAM 1X
_1TB PARS M2SSD
_XFX RX6900 XT 16 GB
_MSİ A620 ME ANAKART
_GAMETECH 240MM SIVI SOĞUTMA
_GAMETECH PRİME V2 7 FANLI AKVARYUM KASA

--
SİSTEM ÜZERİNDE YAPMAM GEREKEN OLMAZSA OLMAZ DEĞİŞİMLER VARMI ?
BU SİSTEM DAR BOĞAZ YAPARMI ?

FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER

Ekler

• WhatsApp Image 2024-11-08 at 13.57.44.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-08 at 13.57.44.jpeg
    158.9 KB · Hit: 42
yapmaz, ssd markası çok şüpheli psu gametech sanırım şöpheli sıvı soğutması da şüpheli geri kalanı normal

Darboğaz yapar mı derken kullnılacak çözünürlükte belirtilmeli. 2k / 4k da sıkntı olmaz . Full hd de biraz online oyunlarda olabilir. Çok büyük sıkntı olmaz 7500f ile.

Ram 2*16 olsa daha stabil olur. Kasa görseldir tercih meselesi ama psu aynı marka ise 6900xt yi iyi besleyemeyebilir. Pars m2 ssd nedir ? akakçe de bile göremedim ... Ben pek duymadım o marka ssd yi.

Darboğaz yapar mı derken kullnılacak çözünürlükte belirtilmeli. 2k / 4k da sıkntı olmaz . Full hd de biraz online oyunlarda olabilir. Çok büyük sıkntı olmaz 7500f ile.

Ram 2*16 olsa daha stabil olur. Kasa görseldir tercih meselesi ama psu aynı marka ise 6900xt yi iyi besleyemeyebilir. Pars m2 ssd nedir ? akakçe de bile göremedim ... Ben pek duymadım o marka ssd yi.
RAM 2X 32 YAPMALIMIYIM ? 64 GB FAZLA GELMESİ SIKINTI YAŞATIRMI ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YANİ DEDİĞİNİZE GÖRE NEKDAR YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTE AÇARSAM OKADAR İYİ ?

yapmaz, ssd markası çok şüpheli psu gametech sanırım şöpheli sıvı soğutması da şüpheli geri kalanı normal
PSU DA GAME TECH EVET BU ŞÜPHE UZUN VADEDE ÜZERMİ ?

ram 64 e gerek yok 32 yeter. ve evet çözünürlük en düşük 2k oynamalısın. ssd değiştirebilirsen değiştir ama çok da gerek olmayabilir bilemedim.

2 k çözünürlük yeterli olacaktır . 32 gb oyun için fazlası ile yeterli 64 gb genelde iş yükü olan durumlar için gerekir. Oyun için bir artısı yok şu zamanda 64 gb ın. Ben 2 *16 olsa dual olacağından tek 32 ye göre daha verimli olur diye dedim.

Psu kaç watt ? Marka psu olarak işe çok yaramaz onu belirtiyim, kart çünkü üst seviye bir ekran kartı. Birde siz bu sisteme ne kadar ödüyorsunuz ?

Geri