mediumda kasmıyordu diye hatırlıyorum 60 80 arasıydı galibaHangi ayarlarda oynadın FPS kaç arası veriyordu
kanka arkadaş atarlanmamış sen kendi kafanda alacak gibi kurmuşsun o sadece soru sormuş sorusuna cevap istemişsistemi alacak gibi konu açmışsınız elimde var diye ibare yok
Gereksiz yere de atarlanıyorsunuz
kanka oyle diyosunda oyuna neler geldi haberin varmi imkansiz suan mediummediumda kasmıyordu diye hatırlıyorum 60 80 arasıydı galiba
ama şuan da daha da düşer fps çok fazla güncelleme gelmiştir ben 2019 da oynuyordum
evet belirttim zaten mesajdakanka arkadaş atarlanmamış sen kendi kafanda alacak gibi kurmuşsun o sadece soru sormuş sorusuna cevap istemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka oyle diyosunda oyuna neler geldi haberin varmi imkansiz suan medium
ilk mesajda alacam konusu yok ve elimde var da denmiyor. Sonraki mesajdaki alacam demedim demesine sinirlendim. Detay vermeden detay vermiş gibi konuşmuş.kanka arkadaş atarlanmamış sen kendi kafanda alacak gibi kurmuşsun o sadece soru sormuş sorusuna cevap istemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka oyle diyosunda oyuna neler geldi haberin varmi imkansiz suan medium
Açar açar rahat açar ben quad qore işlemci ve 256mb ekran kartı ve 6gb ramle oynuyordum yazın 1.48 vardı ozmn.Selam arkadaşlar dediğim gibi bu sistem ets 2 açar mı
Xeon E5410 2.30 ghz
GT 730 2GB
Ram 4gb ( 8 olabilir )
oyun güncellendi knkm iki yıl önceki video 1.50 betadan önceki güncelleme ile minimum sistem gereksinimleri değiştiMesaj otomatik birleştirildi:
aşağı yukarı böyle performans verebilir.
CPU konusunda bir şey diyemem. GPU gücü tam olarak böyle
oyun devamlı değişiyor o konuda bir şey demek zoroyun güncellendi knkm iki yıl önceki video 1.50 betadan önceki güncelleme ile minimum sistem gereksinimleri değişti
evet ama 1.49 ile sistem gereksinimleri yükseldioyun devamlı değişiyor o konuda bir şey demek zor