Neler Yeni

Bu sistem hakkınds ne düşünüyosunuz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Beş para etmez Sistem

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

qphera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke Can turan
Yani bu olabilir belki

Reis geçen paylaştığın sistemi bende aldım vatan PC den rtx 2060 li olanı. Öncelikle çok teşekkür ederim senden görmesem haberim olmazdı. Şunu sormak istiyorum o sistemle yayın açılır mı yoksa satıp başka bir şey mi alayım düşüncelerin nedir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Reis geçen paylaştığın sistemi bende aldım vatan PC den rtx 2060 li olanı. Öncelikle çok teşekkür ederim senden görmesem haberim olmazdı. Şunu sormak istiyorum o sistemle yayın açılır mı yoksa satıp başka bir şey mi alayım düşüncelerin nedir
Rica ederim kardeşim ne demek valla yayın konusunda rtx 2060 Bence açar GTX 1050ti bile 720p açanlar var hala işlemci yayın için Uygun mu dersen bence ikiside Uygun açılır ama yüksek kalite beklemek yersiz olur 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,093
Son üye
Furkan01.
Top Bottom